Horoscop Leu azi | Horoscop zilnic

Horoscop Leu ( Data de nastere: 23 Iulie – 22 August)

Cititi horoscopul zilnic pentru Leu, azi 18 July 2019

Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Esti convins ca fiecare are toanele lui si, daca azi se poarta urat, maine sigur isi vor da seama de felul cum te-au tratat si vor repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Leu Generalitati

Puncte tari: Creativ, pasionat, generos, cald, vesel, plin de umor

Puncte slabe: arogant, încăpățânat, egoist, leneș, neputincios

Leu îi place: Teatru, sărbătoare, admirație, lucruri scumpe, culori strălucitoare, distracție cu prietenii

Ce nu le place leilor: Fiind ignorat, confruntat cu o realitate dificila, nu este tratat ca un rege sau regina

Oamenii născuți sub steagul zodiei Leu sunt lideri naturali. Sunt dramatici, creativi, încrezători în sine, dominanți și extrem de greu de inrezistibili, capabili să realizeze orice. Există o putere specifică unui Leu și statutului „rege al junglei”. Leul are adesea mulți prieteni pentru că sunt generoși și loiali. Încrezător în sine și atrăgător, acesta este semnatarul Soarelui, iar simțul lor de umor face și mai ușor colaborarea cu alte persoane.

Leul aparține elementului Focului, la fel ca Berbecul și Sagetatorul. Acest lucru îi face să se înalțe, să fie îndrăgostiți de viață, să încerce să râdă și să se simtă bine. Capabili de a-și folosi mintea pentru a rezolva chiar și problemele cele mai dificile, vor lua cu ușurință inițiativa în rezolvarea diferitelor situații complicate.Leo se închină acestei entități fierbinți pe cer, atât literal, cât și metaforic. Conștient de dorințele și personalitatea lor, ei pot să ceară cu ușurință tot ceea ce au nevoie, dar nu pot neglija cu ușurință nevoile altor oameni în urmărirea lor pentru câștig sau statut personal. Atunci când un reprezentant Leu devine prea fond și atașat la realizările lor, ei devin o țintă ușoară, gata să fie trasi în jos.

Inapoi la Horoscop