Horoscop Rac azi | Horoscop zilnic

Horoscop Rac ( Data de nastere: 22 Iunie – 22 Iulie)

Cititi horoscopul zilnic pentru RAC, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Rac Generalitati

Puncte forte: Tenacious, extrem de creativ, loial, emoțional, simpatic, persuasiv

Deficiențe: lenesi, pesimist, suspect, manipulativ, nesigur

Lucruri placute de Raci: arta, hobby-urile la domiciliu, relaxarea în apropierea sau în apă, ajutarea celor dragi, o masă bună cu prietenii

Lucruri neplacute: Străinii, orice critică a mamei, dezvăluirea vieții personale

Adânc intuitiv și sentimental, Racul poate fi unul dintre cele mai provocatoare semne zodiacale pentru a fi cunoscute. Sunt foarte emoționiști și sensibili și se îngrijesc profund de problemele familiei și ale casei lor. Racul este simpatic și atașat de oamenii pe care îi țin aproape. Cei nascuti in Rac sunt foarte loiali si capabili sa simta impreuna cu durerea si suferinta altor oameni.

Semnul de Rac aparține elementului Apă, la fel ca și Scorpionul și Pestii. Ghidat de emoție și de inima lor, s-ar putea să se amestece greu în lumea din jurul lor. Fiind condus de Lună, fazele ciclului lunar își adâncesc misterele interne și creează modele emoționale trecătoare, care nu se află sub controlul lor. În calitate de copii, ei nu dispun de suficiente mecanisme de luptă și defensivă pentru lumea exterioară și trebuie să fie abordate cu grijă și înțelegere.

Lipsa de răbdare sau chiar de dragoste se va manifesta prin schimbări de dispoziție mai târziu în viață, și chiar egoism, auto-milă sau manipulare. Sunt rapizi să-i ajute pe alții, la fel de rapid ca să evite conflictul, și rareori beneficiază de o luptă aproape de orice tip, alegând întotdeauna să lovească pe cineva mai puternic, mai mare sau mai puternic decât își imagina. Atunci când sunt în pace cu alegerile lor de viață, reprezentanții Racului vor fi fericiți și mulțumiți să fie înconjurați de o familie iubitoare și de armonie în casa lor.

Inapoi la Horoscop