Horoscop Sagetator azi | Horoscop zilnic

Horoscop Sagetator ( Data de nastere: 22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Sagetator, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Sagetator Generalitati

Puncte tari: Generos, idealist, mare simț al umorului

Punctele slabe: Promite mai mult decât poate livra, foarte nerăbdător, nediplomatic

Sagetatorululi îi place: libertate, călătoriea, filosofiea, iesirile in aer liber

Sagetatorulului nu-i place: Persoane aglomerate, constrânse, barfa, detaliile

Curios și energic, Sagetatorul este unul dintre cei mai mari călători printre toate semnele zodiacale. Mintea deschisă și viziunea lor filosofică îi motivează să se rătăcească în jurul lumii în căutarea sensului vieții.

Sagetatorul este extrovert, optimist și entuziast și îi plac schimbările. Sagetatorii născuți își pot transforma gândurile în acțiuni concrete și vor face orice pentru a-și atinge obiectivele.

Ca și celelalte semne de foc, Sagetatorul trebuie să fie în permanentă legătură cu lumea pentru a trăi cât mai mult posibil. Planeta dominantă a Sagetatorului este Jupiter, cea mai mare planetă a zodiacului. Entuziasmul lor nu are limite și, prin urmare, oamenii născuți sub semnul Sagetator au un simț al umorului și o curiozitate intensă.

Libertatea este comoara lor cea mai mare, pentru că abia atunci pot călători și explora în mod liber diferite culturi și filosofii. Din cauza onestității lor, născuții de Sagetator sunt adesea nerăbdători și lipsiți de tact atunci când au nevoie să spună sau să facă ceva, deci este important să învățăm să ne exprimăm într-un mod tolerant și social acceptabil.

Inapoi la Horoscop