Horoscop Scorpion azi | Horoscop zilnic

Horoscop Scorpion ( Data de nastere: 23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Scorpion, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Scorpion Generalitati

Puncte tari: Profesioniști, curajoși, pasionați, încăpățânați, prieteni adevărați

Puncte slabe: Neîncredere, gelos, secretiv, violent

Lucruri placute de Scorpion: Adevăr, fapte, dreptate, prieteni vechi, testare

Lucruri neplacute: Nemulțumirea, divulgarea secretelor, pasivitatea

Scorpionii sunt oameni pasionați și asertivi. Ei sunt hotărâți și decisivi și vor cerceta până vor afla adevărul. Scorpionul este un lider excelent, mereu conștient de situație și, de asemenea, are un rol important în inventivitate.

Scorpionul este un semn de apă și trăiește să experimenteze și să exprime emoțiile. Deși emoțiile sunt foarte importante pentru Scorpion, ele se manifestă diferit decât alte zodii de apă. În orice caz, puteți fi siguri că Scorpionul vă va păstra secretele, oricare ar fi ele.

Pluto este planeta transformării și regenerării și, de asemenea, conducătorul acestui semn zodiacal. Scorpionii sunt cunoscuți prin comportamentul lor calm și rece și prin aspectul lor misterios. Oamenii spun adesea că născuții din Scorpion sunt acerbați, probabil pentru că înțeleg foarte bine regulile universului. Unii născuți în Scorpion pot să pară mai bătrâni decât sunt de fapt. Ei sunt lideri excelenți, deoarece sunt foarte dedicați la ceea ce fac. Scorpii urăsc lipsa de onestitate și pot fi foarte gelosi și suspiciosi, așa că trebuie să învețe să se adapteze mai ușor la comportamentele umane diferite. Scorpionii sunt curajoși și de aceea au mulți prieteni.

Inapoi la Horoscop