Horoscop Taur azi | Horoscop zilnic

Horoscop Taur ( Data de nastere: 20 Aprilie – 20 Mai)

Cititi horoscopul zilnic pentru Taur, azi 18 July 2019

Nu pune la suflet conflictele care mai apar in mediile prin care treci. Daca te lasi pacalit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reactiona si mai dur, si nu are rost sa torni gaz pe foc in acest mod. Ia-o si tu in gluma, raspunde ironic ori de cate ori vezi pe cineva nervos, pentru ca asa vei dezamorsa mult mai repede orice situatie conflictuala. A intra si tu in capcana nervilor, nu ajuta pe nimeni, pentru ca tu ai putea fi si mai agresiv in manifestare, ca atare tu trebuie sa fii cel care sta departe de ispita certurilor aprinse!
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Taur Generalitati

Puncte tari: fiabili, calm, practic, devotat, responsabil, stabil

Puncte slabe: Încăpățânat, posesiv, fără compromisuri

Lucruri placute taurilor: grădinărit, gătit, muzică, romantism, haine de înaltă calitate, lucrul cu mâinile

Lucruri neplacute: Schimbări bruște, complicații, insecuritate de orice fel, țesături sintetice

Practic și bine fundamentat, Taurul este semnul care recoltează roadele muncii. Ei simt nevoia de a fi întotdeauna înconjurați de iubire și frumusețe, se îndreaptă spre lumea materială, hedonismul și plăcerile fizice. Persoanele născute cu soarele lor în Taur sunt senzuale și tactile, având în vedere atingerea și gustul cel mai important dintre toate simțurile. Stabil și conservator, acesta este unul dintre cele mai fiabile semne ale zodiacului, gata să îndure și să rămână la alegerile lor până când ajunge la punctul de satisfacție personală.

Taurul este un semn Pământ, la fel ca Fecioara și Capricornul, și are capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă fundamentată, practică și realistă. Ei consideră că este ușor să câștigi bani și să rămâi pe aceleași proiecte de ani de zile sau până când sunt terminate. Ceea ce adesea vedem este ca încăpățânare poate fi interpretat ca un angajament, iar abilitatea lor de a-și îndeplini sarcinile, indiferent de ce este nevoie, este ciudata. Acest lucru ii face angajați excelenți, prieteni și parteneri excelenți pe termen lung, fiind mereu acolo pentru oamenii pe care îi iubesc. Nota pământească le face din când în când supraprotective, conservatoare sau materialiste, cu vederi ale lumii bazate pe iubirea lor de bani și bogăție.

Conducătorul Taurului este Venus, planeta iubirii, atracției, frumuseții, satisfacției, creativității și recunoștinței. Această natură delicată va face Taurul un bucătar excelent, un grădinar, un amant și un artist foarte bun.

Pentru a găsi dragoste, un Taur trebuie să călătorească în lume, să schimbe perspectiva sau să facă o schimbare în întregul lor sistem de credințe și în sistemul lor de valori.

Inapoi la Horoscop