Horoscop Varsator azi | Horoscop zilnic

TEST
Varsator

Horoscop Varsator ( Data de nastere: 20 Ianuarie – 18 Februarie)

Cititi horoscopul zilnic pentru Varsator, azi 22 September 2019


Horoscop oferit de www.acvaria.com

Horoscop Varsator Generalitati

Puncte tari: Progresiv, original, independent, umanitar

Punctele slabe: prea emotionali, nerusinati la um moment dat, fără compromisuri, înlăturate

Lucruri placute de Varsator: distractie cu prietenii, ajutarea altora, lupta pentru cauze, conversatie intelectuala, un bun ascultator

Lucruri neplacute: Limite, promisiuni sparte, situatii singulare, plictisitoare sau plictisitoare, oameni care nu sunt de acord cu ei

Vărsătorii sunt timizi și liniștiți, dar pe de altă parte ei pot fi excentrici și energici. Cu toate acestea, în ambele cazuri, aceștia sunt gânditori profunzi și oameni foarte intelectuali care iubesc să-i ajute pe alții. Ei sunt capabili să vadă fără prejudecăți, pe ambele părți, ceea ce le face oameni care pot rezolva cu ușurință problemele.

Deși se pot adapta cu ușurință la energia care le înconjoară, născuții Vărsători au o nevoie adâncă de a fi ceva timp singuri și departe de tot, pentru a restabili puterea. Oamenii născuți sub semnul Vărsător, privesc lumea ca un loc plin de posibilități.

Varsatorul este un semn aerian si, ca atare, isi foloseste mintea la fiecare ocazie. Dacă nu există stimulare mentală, ei se plictisesc și nu au o motivație pentru a obține cele mai bune rezultate.

Planeta conducătoare a Vărsătorului, Uranus are o natură timidă, abruptă și uneori agresivă, dar oferă de asemenea calități vizuale Vărsătorului. Ei sunt capabili să perceapă viitorul și știu exact ce vor să facă acum cinci sau zece ani.

Inapoi la Horoscop