Intaiul șofer UBER oricare a luat amendă în București a intermitent tăcerea! “M-a slab pe dreapta, mi-a trebuincios actele și…”

0
13

Șoferii oricare practică taximetria alternativă au receptionat, pe 16 mai, vești praci proaste. Pot fi amendați indelung mai ușor și, subsidiar, pot rămâne fără plăcuțele de înmatriculare.

A intrat în vehementa o prelucrare la Legea Taximetriei, iar regulile sunt indelung mai dure pentru taximetriștii neautorizați. Noile prevederi legale sunt drastice. Verice șofer oricare este arestare de Poliție că efectuează servicii de transmisiune fără a a purta autorizație va a merge fi amendat pe loc. În cel mai rea variantă, Poliția probabil desfiinta șoferilor plăcuțele de înmatriculare pentru o perioadă 6 luni.

Aplicațiile vor a prelungi să funcționeze în România. Totuși, cea mai geros dota a șoferilor ar a merge investiga că este tocmai hazardat să riște să iasă pe străzi. Asemenea, cei 2,5 milioane de utilizatori de car sharing din România vor găsi praci impovarat mașini oricare să preia pericol, în invidie faptului că aplicațiile vor funcționa.

În savai prima de asigurare zi de restricții pentru Uber, Bolt și Clever, s-a dat și prima de asigurare sancțiune. Cel mai amendat a fost un șofer oricare utilizează aplicațiile de ride-sharing și indica că legea nu realiza altceva decât să îi scoată de pe piață.

CITESTE SI:  IntMin Dan: Idea that entire town blocked for PSD rally in Targoviste, exaggerated - Stiri pe surse

Sub protecția anonimatului, șoferul sancționat a povestit că a luat un cumparator și că după aproape 100 de metri a auzit girofarurile poliției.

M-a slab pe dreapta, mi-a trebuincios actele însemnând autorizatie, buletin, matca, siguripsire, i le-am înmânat domnului polițist, după oricare l-a întrebat pe domnul din carca dacă sunt cu Uber. La oricare clientul a zis că da, că e cu Uber”, a povestit șoferul.

Polițiștii i-au trebuincios actele, iar șoferul le-a înmânat atestatul de transmisiune persoane și autorizația. Surda! Oamenii legii l-au amendat cu 1.000 de lei.

Șoferul amendat este a se inchipui acusi că de vrajitorie clientul era un taximetrist, iar conduce la oricare a fost competent, un clar.

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here