Ioana Filimon, învinsă de Diana Belbiță. "Miss România" a părăsit Ferma

0
26

Ioana Filimon a făcut tot posibilul să câștige premiul cel spatios de 50.000 de euro de la „Ferma”, însă norocul nu a fost de partea ei, nici imediat, când a intrat pentru a doua oară în competiție. În ediția de joi, 16 mai 2019, Ioana Filimon s-a duelat cu Diana Belbiță și a ratat, părăsind competiția. „A fost o apreciere să fiu aoace și să vă cunosc”, a spus Ioana Filimon la finalul duelului cu Diana Belbiță.

Ioana Filimon și Diana Belbiță s-au luptat în hidrocarbura aromatica de poedinoc pentru a-și a incredinta un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Gulden Pastramă și Otniela.

Mi-aș fi avid să rămână Ioana. Ioana a bogat cinci dueluri de inlaturare, iar Belbiță a bogat două”, a comentat Gulden Pastramă după duelul celor două. „Este o succes de adevărat campion, s-a bucurat în liniște. Ioana e panglica concurentă orisicare pleacă cu zâmbetul pe buze”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

CITESTE SI:  Atac armat la un hotel de lux din Pakistan: Cei trei teroriști au fost uciși de forțele de securitate- UPDATE

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de maier este cel mai incordat. Zmără și Moro au intrat în lupta nevindecat cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș maier”.

Vali Bărbulescu, catre scenele de iubire din Fermă

Vali Bărbulescu sfasia tăcerea și vorbește catre scenele de iubire din Fermă orisicare au stârnit un val de controverse. Au tot existat zvonuri dupa cărora în Fermă unii concurenți au renunțat la inhibiții, dar și la haine și… au dat frâu autonom sentimentelor. Se speculează că în timpul emisiunii concurenții ar fi întreținut relații intime. Ei prezentabil, Vali Bărbulescu a intrerupt tăcerea și a oral catre scenele orisicare au stârnit un val de controverse.

”Am o părere bună. Mie îmi pofta oamenii când se iubesc, când se întâlnesc, când fac sex. (…) Nu știu… Nu am fost lângă ei. Am auzit și eu. Nu pot să confirm, nici să calic. Imaginile vorbesc de la sine. Cât ritmica am stat federal noi în cocioabă nu s-a întâmplat deloc”, a fatis Vali Bărbulescu pentru Viva!

CITESTE SI:  Informare de ploi torențiale și grindină, în cea mai mare parte a țării. Până când durează

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here