Iohannis, apel la tineri să voteze: ”Ne confruntăm cu consecințele nefaste ale absenteismului”

0
13

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis studenților din Timișoara să se ducă la vot pe 26 mai, ca să își facă vocile auzite ”în configurația țării noastre”.

 

Aflat la Universitatea de Vest, unde a avut loc o dezbatere pe tema educației, Iohannis le-a spus tinerilor că, ”astăzi, ne confruntăm cu consecințele nefaste ale absenteismului”.

Șeful statului le-a spus studenților să meargă la urne pe 26 mai și să își apere interesele.

”În 2016, domnule rector, când am vorbit ultima dată aici, am încurajat studenții de atunci să participe la alegeri. Săptămâna viitoare veți avea din nou această ocazie, unii dintre dumneavoastră poate pentru prima dată. Este o oportunitate de a vă face vocea auzită în configurația țării noastre, precum și a Europei în ansamblul său. Vă încurajez să o faceți.

Deși, din multe puncte de vedere, Timișul este în fruncea țării, prezența la vot a fost o excepție regretabilă în ultimii ani.

Astăzi, ne confruntăm cu consecințele nefaste ale absenteismului. Așa că, dragi studenți, mergeți la urne și apărați-vă interesele. Nu-i lăsați pe cei care promit mult, însă fac puțin, să vă frâneze dezvoltarea ca români și ca europeni. Mai mult, vă încurajez să vă implicați mai departe în viața publică a României.” – a spus președintele Klaus Iohannis.

CITESTE SI:  Mega-scandal la Mustata 1! Este alocutiune catre show-ul Plavie Iubirii

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here