Jaf cu barosul la o casa de pariuri din Târgu-Jiu: Hoții au fost prinși – Stiri pe surse

0
12

Trei persoane mascate au pătruns, în noaptea de miercuri spre joi, într-o agenţie de pariuri sportive din Târgu-Jiu, de unde au furat 16.000 de lei. Hoții au spart seiful cu un baros.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, cele trei persoane de 26, 27 și 34 de ani, din județul Hunedoara, au pătruns, în noaptea de miercuri spre joi, în casieria casei de pariuri de pe strada 1 Decembrie 1918 şi au spart seiful.

Autorii au fost identificați de polițiști și conduși la sediul Poliției Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții IPJ Gorj.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că hoții au intrat în agenție după ce au spart geamurile cu un baros de cinci kilograme.

Zgomotul a fost auzit de un localnic, acesta sesizând Poliția.

Hoții au spart și seiful cu barosul și au furat 16.000 de lei.

După comiterea jafului, cei trei tineri au încercat să fugă cu autoturismul cu care au venit, iar când au observat că polițiștii sunt pe urmele lor au coborât din mașină. Aceleași surse susțin că autorii au aruncat banii sub un autoturism.

CITESTE SI:  Vestea neobișnuită primită de o femeie care a născut în timp ce călătorea cu trenul

Întreaga sumă a fost recuperată.

Tinerii au furat și sistemul video de supraveghere a casei de pariuri. În autoturism au fost găsite mănuși și cagule.Sursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here