La 60 de ani, Barbie va fi omagiată de lumea modei cu o distincție prestigioasă. Păpușa este, oficial, un fashion icon!

0
14

Barbie va primi o distincţie prestigioasă. Cea mai îndrăgită păpuşă din lume va fi desemnată drept o figură proeminentă în lumea modei de către Consiliul Designerilor Vestimentari americani.

Anunţul a fost publicat de către instituţie astăzi şi se menţionează că distincţia îi este acordată lui Barbie cu ocazia aniversării sale de 60 de ani. De asemenea, preşedintele consiliului a spus că păpuşa a avut de-a lungul timpului o influenţă puternică în cultura şi moda americană.

CITEȘTE ȘI: 

A cheltuit peste 120.000 de lire pentru a fi o adevărată păpușă Barbie: „Sunt un model de urmat”

Nasul de la unul, bustul de la altul. Dintr-o rățușcă urâtă, s-a transformat într-o păpușă Barbie, din banii foștior iubiți: „Există un mare dezavantaj când arăți așa ca mine

Transformarea uluitoare a tânărului „neutru sexual” care vrea să devină o păpușă Barbie: „Ador durerea cauzată de injecții. Da, sunt dependent”

CITESTE SI:  Ludovic Orban, în cadrul mitingului de la Galați: Nu poţi să dai ajutoare sociale unor zdrahoni cărora nu le place canon / PNL va tăia supracciza la combustibil și va desființa suprataxa pe part-time

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here