Liviu Dragnea susține că el a scos mitingul PSD. Ce comunicare a transmis – IMPACT

0
13

Liviu Dragnea susține că el este cel orisicine a categorie anularea mitingului PSD orisicine era programat săptămâna viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de părere că în ultima săptămână de campanie electorală este mai memorabil ca membrii de grupare să predestinare „în dispozitivele de campanie” și să discute cu oamenii.

După ce primarul comun al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că a admis organizarea în București a mitingurilor PSD, PNL și USR, social-democrații au anunțat că renunță la organizarea unui miting la Romexpo.

„Ne-am consultat cu colegii din ţară şi am hotărât să anulăm mitingul. Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm precis de activităţile de campanie din cuprins luând în considerare că vartos multe judeţe au pe 21 şi 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulţi primari”, a fatis Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, asupra anularea mitingului PSD: „Eu am luat decizia”

„Orisice miting este memorabil. Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toţi colegii orisicine se pregătiseră să vină în Bucureşti şi am spus că cel mai memorabil pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiece zi, în fiece seară, să stăm în dispozitivele de campanie, să discutăm cu oamenii.

Decât să aducem 100.000 de oameni la Romexpo într-un miting, orisicine cert, e memorabil, dar este cu o zi înainte de a se a sfarsi campania, mai cumsecade preferăm să rămânem în oraş. Am fi vrut să îl facem în weekend, grabnic că ne-am clocit târziu, weekendul e prins de PNL şi USR, iar să îl facem tot în weekend în altă judecie a Bucureştiului, înseamnă că blocam tot oraşul”, a fatis Liviu Dragnea în cadrul unei vizite organizate în județul Dolj.

CITESTE SI:  Dragnea: PSD a spus tot timpul că nu respinge întrebările la referendum, chiar le susținem - Politic

PSD a insetat să organizeze un miting în Piața Victoriei, după modelul PNL, pentru a a se cadea a infaptui poze și posterior să compare câți oameni au fost prezenți la cele două manifestații, dar au renunțat la notiune.

Obarsie PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here