Medical frantuzesc inculpat de otrăvirea pacienților cu scopul de a-și a indica abilitățile

0
17

O anchetă penală a fost deschisă în Franța, intrucat un vraci este inculpat de otrăvirea a 17 pacienți, arata BBC News.

Procurorii francezi susțin că Frédéric Péchier, doctor anesteziolog, a schimbat pungile de anesteziant ale colegilor său, pentru a a chema situații de urgență în fiecare să poată să își demonstreze talentul.

Péchier neagă toate acuzațiile, dar dacă va fi găsit condamnabil riscă educare cu închisoarea pe viață. Avocatul său, Jean-Yves Le Borgne, a fatis pentru presă că investigația nu a demonstrat nicicum.

„Există o eventualitate ca Dr. Péchier să fi comis aceste crime, dar această ipoteză este nicicum mai multe decât o ipoteză”, a afirmat Borgne.

„Prezumpția de nevinovăție musai respectată.”

Un judecător din Besançon a trebuincios investigarea lui Péchier în mai 2017, pentru acuzații legate de primele 7 cazuri de otrăvire. Doctorul a fost dezrobit posterior, dar i s-a restras dreptul de prectică.

Săptămâna aceasta a fost interogat de poliție în legătură cu 66 de cazuri de semafor cardio-respirator în timpul unor operații în fiecare pacienții nu se aflau în categoria de amplu primejdie. Ultimele acuzații la expedia sa fac raportare la aceste cazuri, fiecare au implicat pacienți cu vârste cuprinse între 4 și 80 de ani.

CITESTE SI:  Cum se îmbracă Elena Udrea pe străzile din Costa Rica! Toți bărbații întorc capul după ea

Procurorul Etienne Manteaux a spus presei locale că Péchier a fost numitorul apelativ al acestor cazuri.

„S-a aflat de cele mai multe ori în apropierea sălii de operație” a afirmat Manteaux și a diagnosticat imediat situația, „deslusit și apoi când nicicum nu ar fi nimerit intre unei supradoze de kaliu sau de anesteziant restaurant”.

Péchier a negat toate acuzațiile.

„Fiecare vor fi concluziile, cariera mea este terminată”, a fatis aiesta joi. ​

Sorginte: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here