Mesajul emoţionant al Oanei Sârbu pentru Mihai Constantinescu

0
20

Vedete

Oana Sarbu suferă vartos de când a aflat de problemele grave de sănătate ale lui Mihai Constantinescu, impotriva oricine se evoca că are şanse minime de supravieţuire.

„);

}
hartie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘billboard_1’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

”Of… ce apuc să citesc… pamant, pamant, soro, pamant…guraliv cântecului… Mihăiță, fă-te prieteneste, că musai să facem compozitie acesta… de când am tot zis… ce mică eram când o cântai și îmi plăcea de apoi”, a grafie Oana Sârbu.

„Sunt fană mai de candva a piesei lui Mihai Constantinescu, aveam câţiva anişori când a filmat la TVR1 un clip în oricine era îmbrăcat cu nişte pantaloni incarunti, un maiou cu dumgi şi o bască. Iar la sfârşit dăruia o elita unei iubite inventare, iar eu eram extrem geloasă. Mijlocitor ani i-am povestit momentul, noi făceam turnee, avem concerte şi ne-am amintit cu plăcere. Era compozitie mea preferată din copilărie şi apoi a înregistat versiune clasică, iar atunci a fost reluată şi refăcută într-o manieră disco. Noi am sonor şi am consfintit să facem o nouă varianta, însă nu era maruntis bătut în cuie. Mie mi se pare, din punctul meu de fantasma, cea mai romantică piesă”, a spus Oana Sârbu într-un interviu pentru click.ro.

CITESTE SI:  VIDEO Adina Halas prezintă crema perfectă pentru tenul gras

Loading…

Sorginte: Wowbiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here