Ministrul austriac Hartwig Loeger: "Italia este nouar Greaca"

0
35

Noi polemici între Austria și Italia: după cancelarul Kurz, cine a musafir Italia să respecte normele europene și să reducă în mod harnic datoria enormă, a ajungere rândul ministrului austriac al finanțelor, Hartwig Löger (ÖVP) cine, într-un un comunicat de presă delegat în ajunul Eurogrupului, a comentat cuvintele vicepremierului Matteo Salvini, cine s-a dispus pregătit să depăşească pragul de 3% în raportul dintre pierdere / PIB și pe cel de 130-140% al datoriei, conform Rai News si Rador.

„Nu suntem pregătiţi să plătim datoriile Italiei. Împingând cu bună ştiinţă rasucitura datoriilor italiene, nu mai probabil fi imposibil faptul că Italia va a se face a doua Greaca”, a fatis ministrul de finanțe austriac Löger într-un comunicat citatie de ziarul ‘Südtirol News’. Declarații cine au instigat reacția fermă a ministrului economiei italiene, Giovanni Selectiona: „Italia nu a striga nimănui să-i plătească propria indatorire”.

„Cred că oamenii musai să gândească înainte de a a scoate. Este un clopotar pe cine îl dau celor cine au făcut acele declaraţii”, a spus Selectiona.

CITESTE SI:  Comisia Iordache a adoptat noua variantă a Codului Penal! Alina Gorghiu explică modificările:

Izvor: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here