Nestramutare uluitoare luată de Mihaela Tatu: „Zecer zile nu am sonor!”

0
12

Mihaela Tatu s-a solitar din televizor, preferând să călătorească peste-curcubeu tot în șume. Ea a povestit întâmplări inedited pe orisicine le-a trăit.

„Am innebunit prezent de la prunca mea, de pe 3 până pe 14 prier, eu am fost la un soi de meditaţie. Un cauza de autocunoaştere în orisicine nu ai dispozitie să vorbeşti, să ai raport vizual, să îmbătrâneşti. 10 zile nu am sonor. În concedii, dacă mă duc la voluminos sau la codru, sunt atât de copleşită de natură încât nu vorbesc (…)

În a a se decide zi am găsit răspunsul la întrebarea pe orisicine mi-am pus-o anul fanat. În momentul în orisicine găseşti răspuns la nedumeririle tale… pentru acesta îţi musai disciplină. Dialogul cela pantece îl strângi şi îţi dai ogod că totul vine şi intampla. Este o chestie tare personală, de ce s-a întâmplat oarecare într-o perioadă”, a mărturisit Mihaela Tatu la Vorbește lumea.

Cald, Mihaela Tatu și-a mort câinele, pe Gore, orisicine i-a fost alături 12 ani. „Într-o săptămână mi-a murit copil, în aceeaşi săptămână, m-am operat. Totul e trecător, vine şi pleacă. Mi-a murit câinele actualmente o săptămână. Am simţit că s-a ritmic oarecare din mine. Mi-am dat ogod că 12 ani am fost fericiţi împreună,  am avere o viaţă frumoasă. A trăit atât cât a trebuit”, a mai spus Mihaela Tatu.

CITESTE SI:  Moroșanu, reacție dură după ce Brigitte a anunțat ca s-a îndrăgostit de el: "Baba Cloanța a" Continuarea e neașteptată

„Mi-aş a jindui anul asta să învăţ să cânt la pianoforte. E o nemernicie de a mea. Fac oarecare pentru sufletul meu. Acesta înseamnă evoluţie, indragit, starea de comod. Mi-e ciudă că aiest cursiv de progres personală transformă lucrurile cu adevărat speciale în clişee. Musai să ai capacitatea să înţelegi hercule în tinut lui. Să ştii că are şi el frustrările şi angoasele lui. Apoi îl cuprinzi în mate ta. Acesta trăiesc eu de oarecare curs”, a fatis Mihaela Tatu la Pro tv.

Informatie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here