Noi detalii din accidentul lui Răzvan Ciobanu!

0
36

Pe 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în apropiere de Constanța, într-un accident de mașină. Cu câteva ore înainte de evenimentul care i-a curmat viața, acesta a trimis un mesaj pe aplicația „Grinder” unui prieten pe nume Gabriel.

Potrivit unor informații de ultimă oră, acesta ar fi avut o relație secretă cu creatorul de modă, relație despre care iubitul oficial nu știa mare lucru. De asemenea, surse neoficiale susțin că misteriosul Gabriel ar fi fost și un furnizor de stupefiante pentru regretatul designer.

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

CITESTE SI:  PRO TV - Un veteran de război şi-a revăzut prima iubită după 75 de ani. Bărbatul: Te-am iubit mereuSursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here