Noi imagini cu Răzvan Ciobanu, făcute publice! Mergea dezordonat, cu abia câteva ore înainte să moară

0
49

Avem noi imagini cu Răzvan Ciobanu, cu abia câteva ore înainte de a a deceda! Creatorul de modă s-a saracit din viață duminică, în jurul orei 21:00, deslusit în rata de asigurare zi de Paște, în urmare unui denivelatie biciclist.

Cercetare privind moartea lui Răzvan este în plină desfășurare și exciza, în oricine zi, noi informații.

Dan Capatos, moderator al emisiunii „Xtra Night Show“ şi amant bun cu Răzvan Ciobanu, prezintă, seară de seară, oricine amanunt din anchetă cine sfarseste în posesia lui, iar joi a oferit publicului spatios noi imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă.

Capatos a determinat că noile imagini cu Răzvan Ciobanu în viaţă sunt oferite de patronul Summerland, adică figura în curtea căreia se desfăşoară festivalul Sunwaves. Mai vartos decât atât, moderatorul emisiunii cine se difuzează pe Mustata 1 a afirmat că imaginile sunt şi în posesia anchetatorilor şi că în prezintă pe Răzvan în primele ore ale zilei de duminică. Răzvan Ciobanu ar fi mergere dezordonat, în acele ore ale dimineții.

CITESTE SI:  A fost legalizat un nou mod de înmormântare.Oamenii pot alege să devină îngrășământ de plante

Răzvan Ciobanu a murit duminică inserare, într-un denivelatie biciclist marfa deslusit la marginea localității Săceșe, județul Suceava. Fostul nascocitor de modă nu porta cordon de siguranță și a fost priectat din mașină șa impactul cu niște copaci.

Informatie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here