Nou intelegere de la CJ Teleorman pentru Tel Cursa, deși intreprindere este în insolvență și vizată în două dosare penale

0
10

Consiliul Județean Teleorman a atribuit miercuri Tel Cursa, firmă aflată în insolvență, un intelegere de 13 milioane de lei pentru modernizarea unui calatorie județean, arată datele din sistemul SEAP. Compania este urmărită penal într-un acta și trimisă în judecată în celalalt, iar Liviu Dragnea este urmărit penal pentru infiintare de ceata infracțional, alături de șefii firmei, într-un acta razletit, dar tot privind activitatea Tel Cursa.

Este cuvant de un intelegere pentru modernizarea DJ 612 Călineşti (DJ 703) – Antoneşti km 48+080 – 55+594 (7,514 km). Valoarea totală a contractului este de 13.030.746 lei, fără TVA.

”Perioada contractului este de minimum 60 de luni si impresura: 2 luni raspas de aruncare, 10 luni raspas de lucratura a lucrarilor, 12 luni (raspas necesara obtinerii acordurior/ avizelor/aprobarilor necesare conj si raspas de sezonul alb estimata) si minimum 36 de luni raspas de cautiune a lucrarilor (ce samite a odrasli la 72 de luni in sarcina de raspas de cautiune ofertata in cadrul factorilor de calculare). Perioada contractului samite diferi in sarcina de raspas de cautiune ofertata”, se chema pe site-ul SEAP.

CITESTE SI:  Cod portocaliu. Avertisment RO-ALERT: risc de fenomene periculoase

Compania Tel Cursa a a câștigat și în carindar un intelegere de la Consiliul Județean Teleorman, în pret de 10 milioane de lei. Conform publicației Autonom În Teleorman, lucrările vor fi făcute la drumuri cine au apărut într-un contingenta OLAF.

Tribunalul Teleorman a dispus, în carindar 2018, deschiderea procedurii de insolventa a Tel Cursa, firmă contra cine s-a speculat că este controlată de Liviu Dragnea.

Individ juridică Tel Cursa este urmărită penal într-un acta DNA privind fraude cu fonduri europene și trimisă în judecată într-un alt acta, privind tot finanțări UE.

DNA a anunțat în vinicer 2017 că a început urmărirea penală împotriva lui Liviu Dragnea și șefilor de la Tel Cursa pentru constituirea unui ceata infracțional metodiceste și samavolnicie în slujba, în legătură cu reabilitarea de drumuri județene cu fonduri UE. DNA arată într-un comunicat că dosarul s-a constituit în urmă unei sesizări a OLAF. Procuroriispun că, în valoare de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea ar fi înființat în 2001 un ceata infracțional metodiceste „cine acționează și în actu-alitate”, marime din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri. DNA arată că cest ceata infracțional metodiceste ar fi furnizat fonduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.

CITESTE SI:  Paralela 45 anunţă că va continua campania 'Mergi la vot, mergi în vacanţă, în pofida controlului declanşat - Stiri pe surse

Izvor: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here