Nu e banc! Alex Velea a venit îmbrăcat în fustă la petrecerea VIVA! de azi-noapte

0
52

Cântărețul nu se dezice de stilul său extravagant, așa că pentru cea mai recentă petrecere mondenă a ales o ținută care a fost îndelung discutată de toată lumea. 

Alex a venit la petrecerea VIVA! însoțit de frumoasa lui iubită, Antonia, însă el a fost cel care a atras toate privirile serii, și asta pentru că ținuta pe care a ales să o poarte la eveniment a șocat puțin audiența.

Mai exact, Velea a purtat un sacou negru, la care a asortat… o fustă! Și aia tot neagră. Evident, internauții au comentat ironic vestimentația artistului.

Așa fustă frumoasă, Velea?”/ „Moartea stilului masculin în 3,2 1…”, „Sunteți frumos îmbrăcați”, „Frumoasă rochie, Alex…”, „Photoshop, Velea mărit”, „Ceva nu e în regulă. Așa e când ai prea mulți bani, pui toate c… pe tine”, „cam excentric stilul tău, Alex, dar dacă crezi că asta te reprezintă e ok…”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Velea a mai ieșit în oraș îmbrăcat ca o femeie

Sala de fitness a devenit a doua casă pentru Alex Velea, și pentru că petrece foarte mult timp pe-acolo, a decis să investească și în echipamente sportive la modă.

CITESTE SI:  Fiica & ginerele ”Regelui manelelor” sunt acuzați că s-au sustras de la plata mega-botezului organizat la Palat!

Nu știm dacă asta este noua tendință sau e doar o alegere bazată pe comoditate, dar cântărețul a optat pentru o pereche de colanți super mulați.Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here