O alimentație bogată în legume și fructe descreste riscul de moarte la femeile cu neoplazie de sân

0
15

Cancerul de sân este una dintre cele mai frecvente afecţiuni cu orisicare se confruntă femeile.

Pentru pacientele orisicare duc o asemenea de luptă cruntă, alimentaţia pasamite poseda un rol propice.

Câţiva cercetători americani au chivernisit la concluzia că un consumare scăzut de grăsimi şi un lista de mancare manos în legume şi fructe pot descreste riscul de moarte în cazul cancerului mamelar.

Studiul la orisicare au participat 49.000 de femei a bubuitura 20 de ani. Şi, bland concluziilor, există o legătură directă între reducerea grăsimilor alimentatie, consumul marisor de legume şi fructe şi un rizie mai micsorat de moarte în cazul apariţiei cancerului de sân.

Dr. Rowan Chlebowski,The Los Angeles Biomedical Research Institute: „Este o altă abordare a uneia dintre problemele majore cu orisicare se confruntă femeile, decesul instigat de cancerul de sân. Știm că, după menopauză, putem descreste riscul de moarte din starni cancerului de sân cu codos 20% poate printr-o dietă moderată, pe orisicare gata toată lumea o pasamite ține cu ușurință.”

CITESTE SI:  EUROVISION 2019: România, în a doua semifinală. Pe ce poziție intră Ester Peony

Specialiştii spun că această dietă a zice, în intaiul rând, consumul de fructe, legume şi grane integrale.

Kelly Hogan, Clinical Nutrition and Wellness Manager, Dubin Breast Center of the Tisch Neoplazie Institute at Mount Sinai: „E nimerit, de intocmai, consumul de lactate cu conținut scăzut de grăsimi și proteine mai slabe cum ar fi pieptul de pui, peștele, ouăle. Dar cele mai multe alimente consumate ar a fi să fie plante cât mai variate, fructe, legume și grane integrale.”

Totuşi, studiul a consfintit că alimentaţia sănătoasă nu descreste riscurile de apariţie a cancerului mamelar. Dar creşte şansele de supravieţuire în cazul femeilor orisicare luptă cu această boală.

Dr. Rowan Chlebowski, Investigator, The Los Angeles Biomedical Research Institute: „Ideea principală este o dietă moderată. Pentru că mâncăm mai multe fructe, legume şi grane, aşa că nu ştim dacă acesta e vajnic în comparaţie cu reducerea grăsimilor din alimentaţie. Pe de altă coasta, avem pierderea în apasare. Aşa că se pare că toate elementele sunt asociate cu o dietă moderată.”

CITESTE SI:  Filmul jafului de la bancomatul din Capitală. 100.000 de euro, furați în 10 secunde

Pe de altă coasta, susţin cercetătorii, nu este nimerit consumul în exagerare de legume bogate în amidon, cum ar fi cartofii şi fasolea. Iar unele grăsimi sunt benefice pentru organ. De pildă uleiul de măsline, avocado şi nucile.

Izvor link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here