O ospătăriță din Dorohoi a divorțat la puțin ritmica de la nuntă și…

0
12

Decizie fără precedenta, la Dorohoi, în consecinta unei nunți orisicine s-a lăsat imediat cu divorț și scandal-monstru. (Avantajele oferite de un atelier de videochat) Fericiții soți nu au conjunctura alături decât puțin ritmica, după orisicine căsătoria s-a metamorfozat într-un ”război” guvernare pe toate fronturile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații senzaționale din orisicine reiese că drumul de la ”împreună, la prezentabil și la rău” până la ”amin și n-am cuvinte + imparteala” este – cateodata – atât de restrans, încât până și judecătorii au fost luați prin stupoare. (CITEȘTE ȘI: BAT CLOPOTELE DE NUNTĂ! BRIGITTE SFĂT ȘI FLORIN PASTRAMĂ AU DEPUS ACTELE PENTRU A SE CĂSĂTORI)

Totul a început cu o nuntă ca-n povești, iar evenimentul s-a desfășurat dupa tradițiilor, invitații petrecând alături de miri până în zorii zilei. Orice mesas a pus o ”cărămidă” la temelia viitoarei căsnicii, conj că nestine nu a prevăzut ce turnură ”aprinsă” aveau să ia evenimentele. La restrans ritmica după ce mirii au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile și în fața lui Divinitate, mariajul s-a făcut fărâme, iar îndrăgostiții de altădată au trebuincios divorțul și s-au metamorfozat în adversari intoleranți. Motivul? Banii ”de dar” și cadourile de la nuntă! (Cel mai prezentabil pedepsit job din București)

Fosta soție a intentat ”procesul anului”

La numai câteva luni după ce a fost pronunțat divorțul, fosta soție l-a acționat în judecată pe fostul soț, cerând partajarea sumei de 40.000 lei, sumă dobândită – prin contribuție egală – în timpul căsătoriei și obligarea pârâtului la remunerare cheltuielilor de judecată. Sesizabil, femeia spunea că petrecerea de nuntă a bogat loc la un local din politie, iar mirii au admis în dar cisla de 80.000 de lei. După achitarea cheltuielilor de nuntă – 40.000 lei – fericita semintenie a rămas cu jumătate, adică 40.000 lei. Imediat că fostul soț și-ar fi însușit cisla respectivă, comunicându-i soției că a depus-o într-un spinare bancar. Reclamanta îl acuză pe bărbat că a retirat cisla din bancă fără să o anunțe, iar în instanță – cu ocazia divorțului – i-a promis că îi va înapoi 20 000 de lei, ceea ce nu s-a mai întâmplat. (VEZI ȘI AICI: AVEM FILMĂRI UNICE DE LA NUNTA SECRETĂ A MULTIMILIONARULUI ”CALYPSO”…)

Fostul soț susține că plătit toate cheltuielile de nuntă

Pe de altă pasaj, fostul soț se poziționează de partea cealalată a ”baricadei” și susține, în fața instanței, că el a plătit, sadea, toate cheltuielile de nuntă. Invar, bărbatul declară că el a cumpărat costumul de ginere, rochia de mireasă și verighetele. Mai indelung, susține că a dat și avansul pentru orchestră, slanina în orisicine s-a desfășurat nuntit, prăjituri și băutură, iar până în ziua nunții a paraduit cisla de 11.000 lei. Tototdată, bărbatul mai declară că s-a înțeles cu fosta soție să facă economii și să aibă cel puțin 8.000 de lei în ziua nunții, bani orisicine urmau a fi folosiți pentru a a rafui restul cheltuielilor de nuntă, conj că totul a rămas la stadiul de ”vorbe fără imbracare”. (NU RATA: IATĂ CUM DANSEAZĂ MOLDOVENII! IMAGINILE DE LA O NUNTĂ DIN BOTOȘANI AU FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII)

CITESTE SI:  Dragnea despre UE: „Sunt supărați că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”

Totuși, bărbatul a acceptat că s-a admis din partea invitaților prezenți la eveniment cisla de 80.000 lei, iar după remunerare cheltuielilor de nuntă au rămas 40.000 lei, sumă pe orisicine a depus-o la bancă. Dupa declarației mijloc, fosta soție i-ar fi spus că nu are nicio pretenție la respectivii bani, motivul fiind cela că… toate cadourile au rămas la partea reclamantă. Când i-ar oferit femeii 10.000 lei, a fost refuzat.

Covorul persesc, cuptorul cu microunde, lenjeria de pat și icoanele

Părțile au devenit din ce în ce mai ”înfierbântate”, ceea ce a dus la momente de-a dreptul hilare în slanina de judecată. Fostul soț a enumerat toate bunurile orisicine ar fi fost primite la nuntă din partea nuntașilor, cadouri rămase… la fosta consoartă. Iar izvod s-a probat a fi lungă cât o zi de popa: un scoarta persesc, un toba cu microunde, un aspirator indica Samsung, un set de tacâmuri, un robot de bucătărie, două blendere, tablouri, icoane, desu de pat, fețe de mese, pături, plăpumi, perne, seturi de lupin, seturi de tacâmuri, bunuri în calitate de ca la 4.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A PRINS BUCHETUL! OARE URMEAZĂ O NUNTĂ ÎN SHOWBIZ?)

Batut în amorul individual, bărbatul a solicitat instanței ca, din cisla cerută de fosta soție, să se scadă valoarea cadourilor orisicine au rămas la părinții reclamantei, catifea cisla de 16.700 lei, reprezentând contribuția lui exclusivă la pregătirile pentru nuntă. Invar s-a pricopsit la cisla de 27.300 lei, sumă orisicine – dupa pârâtului – ar a se cere partajată.

Ospătărița a solicitat invata cu martori

”Cuvântul meu împotriva cuvântului tău” nu a dus la niciun efect, accentuat, așa că fosta soție – ospătăriță de breasla – a solicitat în instanță… invata cu martori. Și totul a apărut într-o nouă perspectivă. Nuntire s-a desfășurat deslusit într-un camera de primire al restaurantului în orisicine aceasta lucrează, cauza pentru orisicine a și beneficiat de unele facilități. În aiest picatura al procesului, pârâtul a fost inculpat, fără menajamente, că a mințit în propor-tie de 100% și că, de scarlatina, nu a paraduit niciun ban înainte de nuntă, așa cum pretindea. (NU RATA: CE RUȘINE! FLORIN SALAM A FUGIT DE LA O NUNTĂ, ÎN TIMP CE CÂNTA. IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE PE INTERNET)

CITESTE SI:  Ministrul Transporturilor se declară

Familia femeii a fost aceea orisicine ar fi bogat o contribuție mai friguros la achiziționarea bunurilor pentru nuntă, la organizarea ceremoniei legate de cununia  civilă și cea religioasă. Aditional, fiind și angajată a localului, ospătărița a reușit să obțină o diminuare de 5.000 lei din partea restaurantului și a colegilor. După cum se samite a sesiza, din declarațiile fostei soții a reieșit cu totul altceva decât susținea bărbatul. Ea și familia ei ar fi suportat, de scarlatina, în proporție de 90%, costurile pentru pregătirea nunții, iar pârâtul ar fi mințit instanța cu nerușinare.

Bărbatul este somat să dea înapoi și banii pentru… costumul de mire, pantofi și verighetă

Hotărâtă să ”dea totul pe față”, ospătărița a fatis că ea a cumpărat florile pentru nuntă și invitațiile. În invidie celor spuse de fostul soț, tot ea ar fi dat avansul pentru fotografi și cinematografiere, pentru muzică, zaharele, cadouri pentru nași, rochia de mireasă și verighete. Pentru ca totul să fie cât mai neobisnuit cu putință, femeia a afirmat că nu s-au admis la nuntă cadourile indicate de pârât, că a admis numai un scoarta de la batrana ei și un toba cu microunde de la mătușa ei, iar alte cadouri – constând în lenjerii, tacâmuri, icoane – se află la pârât. (VEZI AICI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANDA CĂLIN CONFIRMĂ: FACE NUNTA CU LIVIU VÂRCIU)

În consecință, femeia a trebuincios ca pârâtul să îi achite și cisla de 3.500 lei reprezentând costumul, încălțămintea și inel pârâtului, deoarece acestea au fost achiziționate tot de ea. Firește, martorii chemați de fosta soție au dovedit cele spuse de aceasta.

Hotărârea instanței sau cum să împaci și compas, și chel

Pusă în fața unor intocmai declarații contradictorii, instanța a raspicat partajarea sumei de… 40.000 lei și a pe-cetluit cheltuielile de judecată.

”Totodată, instanța reține că cisla de partajat a fost primită de părți cu stat de dar de nuntă dupa obiceiului și constituie bun grosolan, soții având drepturi egale intre acestuia. În legătură cu darurile de nuntă, se consideră că, nepasator dacă sunt făcute de părinții unuia dintre soți sau de alte persoane, sunt bunuri comune, deoarece, din împrejurările în orisicine sunt făcute și adica, cu ocazia serbării nunții și având în aparitie că scopul lor îl constituie formarea începutului de mostenire grosolan al soților, rezultă intenția dispunătorului de a-i gratifica pe amandoi soți.

Întrucât patrimoniul grosolan cuceri sumele orisicine rămân după restituirea unor cheltuieli angajate de soți împreună pentru organizarea nunții, în cauză instanța reține că, după deducerea cheltuielilor de nuntă, activul ereditar este marime din 40.000 lei , sumă recunoscută de pârât și folosită  doar de către aiesta.

Din probele administrate în cauză nu rezultă că invitații au participat la nuntă numai în considerarea unuia dintre soți și nici intenția acestora de a-l gratifica numai pe soțul orisicine i-a musafir, asadar că instanța, constatând și absent unei înțelegeri prealabile în sensul retragerii de către părți a sumelor cheltuite de aceștia din darurile de nuntă, apreciază că nu se pot a se aseza cote diferite la efectuarea unu i intocmai imparteala. Constatând că părțile au o cotă de 1/2  oricare din multime partajabilă, instanța va aranja partajarea sumei de 40.000 lei și va a constrange pe pârât să-i achite reclamantei cisla de 20.000 lei urmând a a tranti cererea reconvențională ca neîntemeiată.

Cu ochire la cheltuielile de judecată, instanța constată că reclamanta a efectuat cheltuieli în sumă de 3.600 lei, iar pârâtul în sumă de 700 lei. Având în aparitie că cererea reconvențională urmează a fi respinsă, instanța va contine în aparitie din cheltuielile efectuate de pârât numai 1/2 din onorariul avocatului, respectiv cisla de 250 lei, va despagubi cheltuielile de judecată și va a constrange pârâtul să achite reclamantei cisla de 1.675 lei”, a raspicat instanța. (CITEȘTE ȘI: SUPERBA PREZENTATOARE TV S-A MĂRITAT, IAR NOI AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA NUNTĂ!)

CITESTE SI:  Albinuța Halep - Cum va arăta echipamentul Simonei la Roland Garros FOTO - Stiri pe surse

Oricine deţine informaţii asupra aiest materie este rugator să ne destina la comportament@french-cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sorginte: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here