Oana Romanicesc, nemijlocit la ospital: ”Aștept rezultatele!”

0
15

Oana Romanicesc a pricopsit la ospital! Stea se confruntă cu unele problem medicale, invar că a făcut un set de analize, iar numaidecat așteaptă, cu sufletul la gură, rezultatele.

„Azi după eveniment m-am dus nemijlocit la ospital pentru a proba o mică problemă de sănătate. Voduleasa medic a fost, ca de dare, super promptă! Am făcut niște analize şi aştept rezultatele”, a epistola Oana Romanicesc pe Instagram.

Oana Romanicesc a dezvăluit amănunte neașteptate din viața ei, din-spre cine nu extrem mulți știu. Soția lui Marius Elisei a spus adevărul din-spre depresie, dar și din-spre valoare absoluta în cine a reușit să o țină sub verificare.

Oana Romanicesc, la dietă!

Talie Oanei Romanicesc a ametit de-a lungul timpului prin multe transformări și, oricât ar fi negat ea că nu au afectat-o comentariile răutăcioase, iată că diva s-a hotarat că este timpul să facă o primenire, iar rezultatele sunt inca vizibile.

Oana a slăbit extrem indelung, iar fanii ei s-au grăbit să o felicite, dar și să-i dea sfaturi cu atentie la stilul vesmantar pe cine ar cuveni să-l adopte.

CITESTE SI:  Business report: Salariul unui europarlamentar, diurnele și indemnizațiile pot să depășească 1 milion de euro în 5 ani de mandat; Soros cumpără acțiuni la un finanțator al cumpărătorului combinatului de la Galați; Guvernul estimează să tranşeze chestiunea Rompetrol în 2019 - Business

„Oana eu admir extrem indelung hercule cine ești. La mulți ani și multă sănătate!!! Aș dori totuși să-ți sugerez o conceptie, dinadins, pune-te mai indelung în capacitate, ai slăbit și arăți extrem placut, renunță la volane, eu partnic cred ca ar cuveni să porți rochii drepte fără niciun fel de spor pe șolduri, mi-ar place extrem indelung să te văd și într-o invar de ținuta. Te pup și îți doresc multă sănătate!”, i-a epistola o admiratoare.

Stea a oral din-spre regimul pe cine îl ține și a cuvanta că nu este nicicum multime de pretuit.

„Din carindar, mi-am primenit stilul de viață. Am început să fac fotbal, dar nu bolnavicios, iar regimul alimentar e extrem neimpodobit. Mănânc puțin și des, cam orisice, dar în cantități a se scurta. Altcum te frustrezi rău și te a se ticai psihologic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, a spus Oana pentru viva.ro.

CITESTE SI:  Mesajul transmis de Mihai Şora înaintea alegerilor europarlamentare de duminică. VIDEO

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here