Omul lui Liviu Dragnea, reacție după dezvăluirile explozive ale șefului Inspecției Judiciare:

1
32

Liderul PSD Neamț Ionel Arsene reacționează sâmbătă, pe Facebook, după ce șeful Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru, a declarat că instituţia pe care o conduce a finalizat controlul la DNA referitor la cauzele penale care îi vizau pe magistrați și că peste 2.000 de judecători și procurori erau vizați în aceste cauze, inclusiv judecători CCR sau membri CSM.

Tudorel Toader, replică la atacul lui Dragnea: ‘Ministerul nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative’

„Începe Săptămâna Patimilor și pentru DNA!

Pentru că a venit momentul să le spună românilor adevărul: de ce au fost supravegheați 2.000 de judecători?

Ce fel de justiție s-a făcut în această țară?

Iată dovezile, chiar din interior: procurorii DNA au prezentat cu întârzieri semnificative, de chiar 3 ani şi jumătate, autorizaţiile provizorii pe care le emiseseră în anumite cauze pentru a fi confirmate şi, mai mult, chiar şi atunci când instanţa infirma aceste autorizaţii provizorii, nu s-a procedat la distrugerea acestor procese verbale, de redare a înregistrărilor care fuseseră infirmate. Au existat dosare aflate pe rolul unei structuri teritoriale care erau preluate la DNA central numai pentru o zi, pentru a se obţine mandat pentru aceste măsuri de supraveghere, după care, în aceeaşi zi, erau trimise din nou la structura teritorială de unde fuseseră preluată printr-o simplă adresă! Și, pentru a se prelungi peste limita legală durata acestor măsuri de supraveghere, erau create succesiv dosare vizând în esenţă aceeaşi faptă la care sigur erau aduse pentru a justifica o astfel de solicitare elemente minime de noutate.

CITESTE SI:  Accident GRAV în Vaslui: Cinci autospeciale intervin, după ce un taxi cu şapte pasageri s-a răsturnat

Toate acestea au un nume: teroare. Pentru că asta a făcut statul paralel.

Aici nu vorbim despre politică sau despre teorii, ci despre viețile oamenilor. Despre un sistem care face mafia să pară o glumă. Vorbim despre oameni înregistrați, hăituiți, distruși.

Cine plătește?

Și când?”, este mesajul liderului PSD.

Sursa link

1 COMENTARIU

  1. STATUL PARALE SUNTETI VOI HOTII PSD . ACUM A VENIT ZIUA DE APOI .VETI DA SOCOTEALA PTR TOT CE ATI FACUT INPOTRIVA POPORULUI PTR TOT CE ATI FURAT HOTILOR . POPORUL NU VA IARTA . TOT CE ATI FURAT TREBUIE DAT TARII GUNOIELO HOTILOR LICHELELOR TRADATORILOR DUSMANII POPORULUI UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here