Oricine este castigatorul celor 4,7 milioane de euro la Loto 6/49

0
31

Ragusi

Oricine este castigatorul celor 4,7 milioane de euro la Loto 6/49. Cum a semna biletul baftos orisicare i-a garbov premiul cel noian

„);

}
hartie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘billboard_1’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

In cursul zilei de ieri, 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul prin-cipal al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminica, 12 mai 2019, in pret de 22.265.937,00 lei (pregiur 4,7 milioane de euro). Pe prejur premiul de categoria I, posesorul biletului baftos a obtinut si 18 castiguri de categoria a II-a, 45 castiguri de categoria a III-a si 20 castiguri de categoria a IV-a, valoarea totala a castigului fiind de 22.406.795,79 lei.

Norocosul victorios se numeste Andrei Butnariu, este galatean si zbenguit de proxenet 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Protoromana.

Prep cum ne-a fatis, se investiga un om baftos pentru ca nu este pentru rata de asigurare obicei cand atentie la Loteria Protoromana. Are in palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul sau preaales, Loto 6/49, la orisicare zbenguit, in mod neschimbat, aceleasi numere, in aceeasi a zice de joc orisicare i-a garbov duminica, 12 mai a.c., premiul cel noian.

CITESTE SI:  Raluca și Denisa de la Bambi s-au reinventat.Cu ce se ocupă acum cele două

A aflat ca este marele victorios al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineata cand, potrivit obiceiului, si-a probaluit biletul.

Domnul Butnariu ne-a fatis ca va a tine sa joace pentru ca a se nadai sa castige si alte premii importante. Cu banii castigati imediat la Loto 6/49 isi doreste, in intaiul nivel, sa-si ajute copiii si nepotii.

“Oricine zbenguit cumva atentie!” – este ideea dinapoia orisicare se ghideaza norocosul victorios de orisicare obicei cand zbenguit la loto.

Biletul baftos a fost jucat la agentia 17-010 din Galati si a fost intregit la Loto 6/49 cu 3 combinatii complete de numere, dinapoia cum urmeaza: 9 numere in sector A, cate 8 numere in sector B, respectiv C (in exhaustiv 140 variante) si 3 variante la Striste. Ista este intaiul avantaj de categoria I obtinut in aiest an la Loto 6/49.

Loading…

Sorginte: Wowbiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here