Orisicare este rețeta secretă a insela mai bun steak din București?

0
11
Orisicare este rețeta secretă a insela mai bun steak din București? –

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘branding’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘300’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

Ragusi

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘billboard_1’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘300_1’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘728×90’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

Între masura, au apărut altele și altele. Iar portiune s-a suprapopulat atât de indelungat, încât nu pleci intre Floreasca fără să te întrebi inainte fiindca parchezi. Dar VACAMUUU a rămas vreunul dintre restaurantele la orisicare te gândești urgent apoi când vrei să mănânci o hant de vită premium … sau apoi când ai un asociat din străinătate și vrei să îl scoți la masă. Și vorbesc dupa străini pentru că portiune aceasta este preferata expaților orisicare au ce să aleagă … mai selectionat că mai sus, pe Puțul lui Safir, găsești și restaurantele Tuk Tuk sau Yuki.

Am vrut să aflăm ce are VACAMUUU atât de aparte. Oricine este în spatele insela mai bun steak din București. Și orisicare este povestea locului de fiindca putem să ne cumpărăm cea mai bună hant de vită. Așa că am dat o fugă până pe Calea Floreasca 111 și oral cu Chiolhan Bora dupa toate acestea.

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘inread’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

Chiolhan, ce făceai înainte de a cantari în România?

Înainte să vin aoace, am trăit în America. Colo am cultivare în restaurante. Am plecare din Turcia sfoara peste-auriu; pestele-spada oceanul planetar, fiindca am învățat. Am terminare colo University of Portland. Și în același masura, aveam un asociat al cărui tată capata o măcelărie și o lăptărie. Și obișnuiam să lucrăm împreună la măcelăria familiei sauca în orice după amiază.

Dar cum ai pricopsit din Turcia în America?

Cu avionul (râde) … am plecare de acasă pe la 14-15 ani pentru că am vrut să învăț peste-auriu; pestele-spada oceanul planetar. Iar familia mea a rămas în Turcia. Nu a fost nicidecum ușor să fiu colo singuratic, dar cred că poți a fauri fiecare, dacă ai această posibilitate în inchipui … pe orisicare nu tocmai știu cum s-o descriu.

Eu cred că oamenii sunt fie „creatori”, fie „copiatori”. Unii „muncesc”, alții „fură”. Unii „sunt buni”, alții „își doresc să distrugă ce au făcut aceștia”. Așa este în pamant. Apreciabil este de ce latura a balanței te afli.

Și cum ai pricopsit aoace?

Familia mea capata aoace o fabrică, făceau mandalac Fiesta, dacă îți mai aduci aminte. Și am pricopsit aoace să lucrez la inventa lor, dar neprefacut nu era nicidecum un job pe gustul meu. Mie îmi place să fiu în câmpul muncii, să acceptie acțiunea.

De ce au selectionat oblu România pentru a-și a casca fabrică?

După căderea regimului pecerist, unchii și verișorii mei au văzut în România o oportunitate de a a fauri business. Au sosit cu câteva mii de euro aoace, au receptiv rata de asigurare fabrică în Februarie și atunci una în Pipera. Și totul a fost un victorie pentru ei.

Încă o mai aveți?

Nu, nu, au vândut-o între masura.

Hai să ne întoarcem la VACAMUU … cum a început această aventură pentru inchipui?

Ochi mea Ema, orisicare capata conj cinci ani apoi, a dezvelit brandul VACAMUU. Am început cu scaunas parteneri, dintre orisicare vreunul a ieșit din tamja încă de la început. Iar de ceilalți doi încerc să mă despart cât mai abrupt … sunt chercheli orisicare nu tocmai înțeleg cum merg lucrurile aoace.

Revenind, însă, la restauratie. Este o muncă gravida de 14 – 15 ori pe zi. Însă cred că am cocosat în București un ciorna tare interesant. Un restauratie, dar și o măcelărie premium în orisicare totul este făcut de mine – de la instalații, la design, de la mâncare la lista de mancare. Este un loc tare imbietor, destinat în aparte familiilor.

CITESTE SI:  Educația și sănătatea, secret de stat. Cum ține Guvernul ascunse discuțiile din două domenii majore

Nu suntem limpede atât de a micsora, dar acesta pentru că ținem la calitatea produselor pe orisicare le folosim. Carnea pe orisicare o avem aoace este din toată lumea și nu o cumpărăm de la retaileri locali, o aducem limpede de la fermele de fiindca este produsă. În surplus, o procesăm aoace – avem măcelărie, avem atunci un camera de primire în orisicare mixăm burgerii. Gătim aoace totul și avem invariabil în jur de scaunas tone de hant premium cu orisicare lucrăm pentru că avem un lista de mancare tare vas, de la burgeri la kebab sau salate, de la steak la infructuos. Iar carnea este binisor de super virtute, de model, găsești la noi kobe sau hida nipon, avem kobe american.

Oricine sunt oamenii orisicare vin la VACAMUU?

Avem peste-auriu; pestele-spada 3000 de oaspeți orisicare ne-au baut pragul restaurantului. Și cred că sunt cam jumătate români, jumătate expați.

Inde găsim în pamant cea mai bună hant de vită?

Aoace noi folosim conj hant premium … adică cea orisicare provine de la o vacă hrănită 360 de zile conj cu cucorita.

Cea mai bună hant este cea din Japonia. Atunci cea din Statele Unite ale Americii. Și cea din America Latină este bună. Iar în Europa există bovina în Italia și samite prin sudul Franței mai găsești hant de vită de cea mai bună virtute.

În România nu găsești cest obiect. Eventual conj în Botoșani sau în Covasna. Carnea de vită este bună aoace, însă nu este la etaj de angus. Acesta pentru că este tare scump să hrănești animalul conj cu cucorita. Și dacă există, fiestecum este dată către exportare.

În unanim, fermierii din toată lumea hrănesc animalul în jur de 90-100 de zile cu cucorita. Iar acesta se simte urgent în calitatea cărnii orisicare nu este fudul de grasă. Darămite să vorbim dupa una marmorată.

Pentru a înțelege mai prieteneste ce este carnea marmorată … termenul se referă la aspectul cărnii de vită orisicare conține fudul de multă grăsime intramusculară pentru a tipar un sablon asemănător unei plăci de marmură. Adică grăsimea sa este vizibilă cu ochiul independent. Marmorarea are două surse principale:

  • pe de o latura genetică, adică selecționarea sau încrucișarea raselor de hant
  • pe de altă latura, alimentația animalelor, orisicare, pentru o marmorare mai evidentă, conține mai multe grâne de cucorita decât în mod obișnuit – prin frecventare, un dobitoc orisicare se hrănește mai indelungat cu iarbă sau fân nu va a vegeta suficientă grăsime intramusculară

Și, nu în ultimul rând, gradul de marmorare al unei bucăți de hant este sfoara proporțional cu frăgezimea fripturii făcute din parte respectivă. Așadar, mai multă grăsime intramusculară înseamnă o friptură mai suculentă.

Hai să ne întoarcem la viața ta personală … locuiești aoace, nu?

Da, da. Sunt căsătorit aoace cu o româncă. Avem o fetiță orisicare curge la scoala secundara aoace.

Ești căsătorit cu o româncă …

Am cunoscut-o pe Alexandra apoi când am sosit în România. Și suntem de apoi împreună, de peste-auriu; pestele-spada 20 de ani. Pentru că îmi plăcea să joc sportul alb, am vrut să iau câteva lecții cu un belfer. Iar ea mi-a fost antrenoare. Și atunci … ne-am văzut, ne-am plăcut, am jucat oaresicare sportul alb și ne-am căsătorit.

V-a ingemanat pasiunea pentru sportul alb …

Da (râde). Îmi place să joc sportul alb, dar și cotitura, snowboarding sau patina. Iar Alexandra încă predă sportul alb copiilor, deși lucrează aoace acolea în orice zi. Îi place tare indelungat acesta, de aceea colaborează cu Federația Română de Tenis de masa.

Dar a jucat la etaj profesionist?

Semen (râde) … dar să știi că joacă tare prieteneste. Și este un portsatelit tare bun.

Fetița voastră joacă sportul alb?

Am două fete. Una dintre ele are 29 de ani și este medic patolog la Texas Comemorativ Hospital. A sosit de câteva ori în România și îi place la VACAMUU. Iar cealaltă are 13 și învață la scoala secundara aoace în România, la Jean Monnet. Și ea joacă sportul alb, da.

Iar idolul ei este …

Simona Halep, indiscutabil.

Și de la băieți?

Îi plăcea de Andy Murray.

Dar se gândește la o carieră în sportul alb?

Își dorește, da. Dar cred că este tare curand să vorbim dupa acesta, mai are indelungat până mult.

Te duci la meciurile ei?

Nuuuu … nu vreau să pun sila pe ea. Eu nu mă duc la meciurile ei. Iar musa ei nu i-a fost și nu îi este antrenoare. Are indata 4-5 profesori. Și va fi decizia ei dacă va curge către sportul de performanță sau nu.

Dar curge și la competiții în afară?

De oaresicare ani a început să facă și acesta în competiții în Grecia, Turcia. Vrem să o trimitem câteva luni la o școală de sportul alb fie în Spania, fie în America la IMG Academy – școala lui Nick Bollettieri. Ar fi tare prieteneste pentru ea nu conj din interj de vedeala sportsman, dar și particularistic.

A fost ca uitator la turnee de sportul alb în afară?

Da, da. Încercăm să mergem în orice an la câte un turneu. Anul baut am fost, de model, la Mutua Madrid.

Aluzie, știe și turcă?

Da și avem o înțelegere: ea mă învață română și eu engleză și turcă. A sporit vorbind scaunas limbi străine – a început cu română și turcă și indata vorbește engleză și franceză.

Vă duceți în Turcia?

Da, are o relație bună cu familia mea orisicare trăiește colo. Dar nu mergem atât de des pentru că nu tocmai sunt de intelegere cu ce se întâmplă în lumea politică de colo.

Revenind, la VACAMUU … tu ești și cel orisicare gătește aoace, nu?

Da, da. Mi-am luat patalama de Chiolhan în America, fiindca sunt și ciolan al Institutul Gastronomic. Iar aoace eu fac totul. Este pasiunea mea, gătitul mă relaxează nenumarat, așa că îmi place să fiu binisor aoace.

Dar ai mai fost implicat și în alte restaurante din București, nu?

Da, Osho sau Uptown … dar mi-am vândut partea pentru că eu nu pot să lucrez dacă business-ul respectiv nu este 100% oficial (taxe, impozite, TVA etc).

Și aoace este totul oficial?

Da, la VACAMUU nu există altă variantă decât aceasta. Eventual că de acesta suntem și un loc atât de aparte în București. Ca să înțelegi, conj în ultimii ani am plătit taxe în jur de 18 milioane de lei.

Dar cum sunt oamenii orisicare lucrează la VACAMUUU?

Majoritatea sunt români. Am cocosat cald câțiva oameni din Sri Lanka. Și mai sunt câțiva chercheli pe orisicare i-am cocosat de la un steak house din Istanbul.

Există diferențe între români și străini?

Străinilor le spui odată ce să facă și invar. La români este o spatios problemă pentru că tare multă pamant a plecare din țară, iar cei orisicare au rămas sunt tare puțini și, de multe ori, neserioși. Intaiul obiect pe orisicare îl întreabă este „cât mă plătiți” … fără să știi dacă este sau nu autorizat pentru stradanie respectivă. De aceea, de multe ori pleacă după conj câteva zile în altă latura fiindca primesc cu câteva zeci de lei mai indelungat. Însă, există indiscutabil și oameni orisicare vor să învețe și orisicare sunt serioși.

Dar orisicare sunt angajații cei mai batranesc de la VACAMUUU?

Sunt oameni orisicare lucrează cu mine de 10-20 de ani. Români orisicare au sosit cu mine peste-auriu; pestele-spada tot. Și orisicare o să rămână binisor cu mine … pentru că sunt un șef bun orisicare le oferă siguranța unui retributie fix, a unor taxe plătite la stapanire, a unor prime apoi când este Paște sau Crăciun și așa mai mult.

Când sunt otorinolaringologie cele mai aglomerate aoace?

La prânz și atunci a supa între 18:30 și 22:00. Închidem bucătăria pe la 22:30 pentru că o hant de vită nu samite să fie mâncată după această oră … altminteri te culci pe la 4-5 dimineața (râde).

Indica-mi câteva lucruri pe orisicare le-ai învățat în America și le-ai cocosat cu inchipui aoace?

Intaiul obiect: costumer service. Atunci profesionalismul și onestitatea. Eventual că ultimele două nu sunt neapărat caracteristic americane, dar intaiul este în mod infailibil oaresicare ce ar a se impune să învățăm de la ei. Ar a se impune ca toată lumea să nu spună niciodată în fața clientului „nu avem” sau „nu e greseala mea”. Și, în unanim, este greseala angajatorului dacă lucrurile acestea se întâmplă la el în patul sau în restauratie. El ar a se impune să își educe oamenii din echipă cum să vorbească, cum să se comporte, să nu judece.

Dacă, de model, eu intru într-un patul de brânzeturi și cer o anumită brânză, numind brandul acesteia și vânzătoarea mă întreabă „dar știți, costă atât de indelungat” … apoi ea nu înțelege ce tip de targuitor are în față și, în surplus, e distinct că nu își cunoaște produs. Lucrul cesta nu ar a se impune să se întâmple niciodată într-un loc.

Angajații musai să își cunoască clienții.

Ce alte restaurante din București îți mai pofta?

Preferatul meu este Farama di David. Atunci, îmi place Isoletta. Îmi pofta vecinii noștri de la Rue du Pain pentru că nu au produse congelate sau cei de la Cava orisicare sunt de puțin masura în zonă. Mozzafiato îmi place, mai selectionat în week-end, pentru că chef-ul italienesc orisicare gătește colo a fauri niște a pasuna tare bune. Și din când în când mă duc cu Ema la Pizza Hut (râde) … când ai copii musai să mai faci și din astea.

Ce recomanzi oamenilor din meniul de la VACAMUUU?

Având în vedeala că noi facem totul aoace, nu pot să aleg oaresicare din lista de mancare. Și știi de ce? Pentru că orice hant este diferită. Toată lumea a se considera că cea mai bună scrutin ar fi mușchiului de vită. Însă, mie îmi place, de model, antricotul, picanha sau prep ghivent. Cea mai bună latura este cea din carca – de la ceafă în jos. În surplus, oamenii pot să și cumpere toate lucrurile pe orisicare le folosim noi în bucătărie de la magazinul nostru.

Dar aduci aoace conj carnea de la fermele pe orisicare le vizitezi?

Da, încerc să merg colo de orice dată. În Europa vizităm fermele anual. Iar în străinătate odată la câțiva ani. Dar nu alegem niciodată ceea ce nu cunoaștem.

Orisicare este preparatul preaales al fetei tale de la VACAMUUU?

Delight … o găsiți în lista de mancare la VACAMUUU AGED SPECIALS (nr. este un mușchi de vită maturatura slujba cu cartofi, pâine și salată orisicare costă 154 de lei).

Și desertul?

Nu tocmai vrem noi să mănânce atât de multe zaharicale din motiv tenisului. Dar cred că cel mai indelungat îi pofta înghețata și ciocolata.

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘300_2’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

La capat, de ce să vină oamenii la VACAMUUU?

Bună întrebare … pentru că nu o să găsească niciun alt steak mai bun în București. Nu avem competiție la nivelul cesta.


Galerie foto 

‘);

(window[‘aomini’] || (window[‘aomini’] = [])).push({
cmd: ‘terminal’,
server: ‘ro.adocean.pl’,
id: adnowID,
consent: null
});

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘300_3’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘300_4’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘300_5’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

„);

}
legitimatie.write(„”);
ado.slave(ADOSLOTS.slots[‘billboard_2’], {myMaster: ADOSLOTS.vitreg });
}

Loading…Izvor: Wowbiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here