Poliția din New York a găsit un raufacator folosind o poza cu actorul Woody Harrelson

0
14

Poliția din New York (NYPD) a uzitat în programul de recunoaștere facială a departamentului o poza a actorului Woody Harrelson pentru a aproba un hoț orisicare semăna cu aiesta, coresponda The Guardian.

Centrul pentru studii legate de tehnologie și sferă privată de la Universitatea Georgetown a emis un legamant în orisicare este descris un intamplare din prier 2017, orisicare ar arăta problemele legate de sistemele de recunoaștere facială utilizate de autorități. Raportul menționează că înregistrarea terminal a furtului era neclară, iar hoțul nu a se cadea fi recunoscut de programul uzitat. Însă imaginile cu Harrelson au dus la găsirea unor potriviri și a condus la un arest preventiv.

NYPD a uzitat și a poza unui jucător al echipei New York Knicks pentru a căuta în poala de date un bărbat căutat pentru atac, nimerit raportului.

„Mizele sunt excesiv creste în anchete pentru a a atarna de informații nedemne de încredere”, a spus cercetătorul Clare Garvie, de la Universitatea Georgetown.

NYPD a fatis că a uzitat gestionar sistemul de recunoaștere facială și că tehnologia este abia un dric de a găsi piste în diferitele cazuri pe orisicare le investighează.

CITESTE SI:  PAOK Salonic a sărbătorit câștigarea campionatului printr-un spectacol impresionant - VIDEO

În raportul Georgetown este susținut faptul că recunoașterea facială a sustinut poliția din New York în relativ 2.900 de cazuri, în biban-soare; 5 ani de consumare.

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here