Programul de încasări bugetare nu a fost valoros în germanar și prier, arată un legitimatie al ANAF, prezentat de senatorul Fiorin Cîțu

0
17

Președintele ANAF, Mihaela Triculescu, a pretinde unor direcții din subordine să explice de ce nu a fost valoros programul de încasări venituri bugetare în lunile germanar și prier, recomandabil unui legitimatie prezentat de senatorul liberal Fiorin Cîțu, pe contul său de Facebook. Același legitimatie mai arată că ar avea sume semnificative de restituit contribuabililor, acestea reprezentând socoti masina.

Documentul reprezintă o scris din 16 mai, transmisă de șeful ANAF către Direcția Generală Regională a Finanțelor PUblice și Direcția Generală de Chiverniseala a Marilor Contribuabili.

Fiorin Cîțu a vorovi că va a pretinde audierea Mihaelei Triculescu în comisia de buget-finanțe din Singlit în legătură cu planul ANAF și execuția bugetară.

Pentru ca este campanie electorala au dat ordin calugaresc sa se restituie cat mai allegro TAXA masina. Nu au bani, dar da corect in campanie sa arati ca vrei sa faci acesta.(…)Ce urmeaza? Taxe noi, accize noi, controale de la ANAF, recalcularea pentru fiece cetean si anturaj a impozitelor si contributiilor ce trebuiau platite in ultimii 7 ani„, a mai spus Cîțu.

CITESTE SI:  O tânără ar fi plătit aproape 200 de lei pe o cursă efectuată cu Bolt, în Cluj

Voi cerea audierea presedintei ANAF in comisia de buget finante din Singlit in boccea planul ANAF si executia ascutis in aiest vreme.

Ce conține scrisoarea

Având în vedeala gradul de opera al programului de încasări venituri bugetare, prep și stadiul procesului de rambursare a taxelor reprezentând socoti specială pentru autoturisme, socoti pentru emisii poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediul pentru autovehicule, veți a servi o documentare privind:

  • Cauzele nerealizării programului de încasări venituri bugetare pentru lunile germanar și prier 2019.
  • Prezentarea unor măsuri concrete și asumate în vederea realizării integrale a programului de încasări venituri bugetare centripet lunii mai 2019.
  • Cauzele cine au condus la existența unei sume semnificative rămasă de restituit contribuabililor reprezentând socoti specială pentru autoturisme, socoti de stricare pentru autovehicule, socoti pentru emisii poluante provenite de la autovehicule și timbrul de chip pentru autovehicule, constantându-se disproporționalități între organele fiscale teritoriale aflate în subordinea dumneavoastră.
  • Prezentarea unui calendar iulian de măsuuri asumate în vederea finalizării procedurii de rambursare a taxelor de chip până la soroc de 22.05.2019.

Această documentare va fi transmisă până în soroc de 17.05.2019 ora 09.00 (…)

Programele de măsuri vor fi analizate și discutate în ședința ce se va aranja în rastimp pripeste următoare”.

CITESTE SI:  Jaf ca în filme la o sală de jocuri de noroc

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here