România a esuat calificarea la Eurovision 2019

0
22

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu moneda „On a Sunday”, a esuat calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, oricine a bogat loc la Expo Tel Aviv, în Israel.

Finala Eurovision 2019 va contine loc pe 18 mai.

Sucursala Israelului, Netta Barzilai, a câștigat concursul Eurovision 2018, oricine a bogat loc la Lisabona, Portugalia. Anul pierdut a fost pentru a patra oară când Israelul a câștigat concursul Eurovision.

Cel mai cald a fost în 1998, când Dana International a devenit intaiul actor transgender oricine câștigă concursul Eurovision. Dana International a mai participat și în 2011 la această competiție muzicală, dar nu a reușit să se califice în finală.

Premiu ediţie Eurovision a bogat loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, show-ul a devenit vreunul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de teve din pamant. Dintre artiştii oricine au majorat, de-a lungul anilor, pe teatru Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

CITESTE SI:  VIDEO Dacian Cioloș, luat la întrebări de un polițist local din Alexandria (Teleorman) pentru că lipea un afiș electoral cu alianța USR-Plus

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here