Scandal monstruos la Kanal D, în emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Au fost la un pas de bătaie

0
11

Scandal monstruos la Kanal D, în emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Nu este pentru prima oară când emisiunea prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D, oferă momente tensionate, acesta devenind – de-a lungul timpului – sarea și piperul emisiunii.

De data aceasta, conflictul a pornit de la relația tensionată dintre Thalida și Simona. Pentru ca totul să fie cât mai tensionat cu putință, cele două concurente de la ”Puterea Dragostei” au fost la un pas de bătaie.  Thalida s-a ținut ”tare” pe poziție și a avertizat-o pe Simona, iar aceasta a recurs la o provocare.

„Dacă te mai atingi de mine ne supărăm urât”, a avertizat-o Thalida pe Simona. „Ce se întâmplă? Ne supărăm urât, adică? Măi, fetițo, de ce zici că ne supărăm urât?”, a replicat Simona, tensionată la maximum. ”Filmul” eveninementelor s-a desfășurat mai departe. „N-am venit aici să mă bat”, i-a spus Thalida.

Simona ar fi dat… cu floarea în Thalida. Raluca, pe de altă parte, a spus că există o ură între cele două și că totul ar pleca de la Jador.

CITESTE SI:  Primele imagini cu viitorul telefon Motorola au apărut pe internet
Aceleași tensiuni la ”Puterea Ddragostei”

Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here