Servitoare terorizată de iubitul cu 10 ani mai tânăr. „Credeam că nu pot trăi fără el”

0
36

Emma Cranston, o fusta de 37 de ani din localitatea britanică Ellesmere Liman, a baut prin clipe de coșmar din temei iubitului cu 10 ani mai tânăr.

Ea și-a găsit curajul să-l denunțe la poliție doar după ce George Arathoon a bătut-o atât de rău încât femeia a crezut că o să moară.

„Ani la rând, am fost sub fapt sa. N-am avere niciodată curajul să mă opun. Doar când am inavutit în ospital și am indeplinit că sunt pe comarnic de sfarsit, mi-am dat categorie că musai să scap”, a povestit femeia.

Emma Cranston l-a consacrat pe bărbat în urmă cu 10 ani, când aiesta s-a asezare pe ulita ei, informează The Sun.

„George era cu 10 ani mai tânăr așa că nu am văzut relația ca pe cevasi visator. Aveam doi copii și eram în parere de divorț, dar George părea deosebit copt. Am devenit imprieteni și totul a superior. Era culant și ilar și simțeam că îi pot a zice fiecare”, a mai mărturisit ea.

Invar, în 2013 au început o relație și s-au asezare împreună, însă George a devenit „impulsiv și schimbător.”

CITESTE SI:  Danemarca: echipa antrenată de Constantin Gâlcă a fost învinsă acasă cu scorul de 4-2

„Era atât de apropiați, încât credeam că mă pot a se bizui pe el. Simțeam că am forta de el și cred că a profitat. Într-o intuneric, eram în oraș cu prietenii. George s-a îmbătat și m-a batut. L-am dat afară din casă, dar și-a trebuincios scuze atât de perseverent, încât în cele din urmă am cedat. S-a folosit aratos o timp, era deosebit scormonitor și afectuos, dar atunci s-a întâmplat din nou. A reușit să mă convingă că era greseala mea pentru că m-am invers, mi-a spus că sunt la fel de rea ca el. Am început să cred că e greșit să mă apăr. A detine o capacitate deasupra mea și credeam că nu pot trăi fără el. Îmi a scutura familia, așa că nu mă mai duceam să îi văd. Am început să îi cred minciunile, nu mai ieșeam cu prietenii mei și nu plecam nicăieri fără George”, a continuat jertfa de 37 de ani.

Cu timpul, bărbatul a obligat-o să renunțe la grimare și să își dea demisia.

„Nu îmi dădea dispozitie să liman grimare sau să mă îmbrac aratos. Era mai ușor să fac cum mi se a zice. Aveam un loc de muncă bun la un call center, dar m-a făcut să demisionez, pentru că lucrau și alți bărbați colo. Se evolua aratos câteva săptămâni, dar atunci își pierdea firea, îl dădeam afară, dar tot îl primeam înapoi. Trăiam într-o constantă stepena de frică.”

În 2016, cuplul s-a suparat când Emma gătea a supa, iar George a aruncat a pacurari fierbinți deasupra ei.

CITESTE SI:  Adela Popescu și-a botezat cel de-al doilea băiat. Imagini din biserică. VIDEO

„Am simțit că mi se topește fața”, a mai determinat femeia, mărturisind că lucrurile nu s-au inchis aoace.

În 2017, i-a zdrentuit câteva coaste, iar în 2018 gata că a ucis-o.

„Am ieșit cu o prietenă în oraș și George a insisttat să vină cu noi. Conduceam, așa că nu am băut. În pub, s-a luat la ceartă cu un alt bărbat, așa că a trebuit să plecăm. Simțeam că George va a detona. Am dat muzica seriala cumsecade, dar a început să urle la mine să o opresc. A dat cu pumnul în parbriz și l-a terminare, așa că i-am zis să se dea jos. M-am dus la un libovnic, dar mai târziu când m-am dus la mașină, George m-a tebecist. Am căzut la pământ, dar el a început să mă lovească. Când mi-am revenit, mă călca cu piciorul pe talpa. M-a necinstit când eram gata inconștientă și atunci mi-a zis să nu mă mai plâng, pentru că o să mă lovească din nou.”

Soata Emmei, Leanne, a sunat la poliție, iar femeia a fost dusă la ospital. Medicii i-au spus că are mai multe fracturi și că indrazni să facă infarct. Ca să își revină, a avere forta de trei operații.

CITESTE SI:  Cea mai adâncă groapă săpată de oameni. Este numită și ”intrarea în iad”

În cele din urmă, femeia și-a făcut barbatie să îl denunțe la poliție. Invar, după ani de abuzuri, George Arathoon a fost certat la cinci ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din univers!  

CLICK AICI pentru a stabili GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă infruc-tuos la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în orice zi cele mai importante știri pe telefon! 

Origine link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here