Sfâșietor! Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu. Avocata Laura Vicol a spus tot! “Sunt distruși, pentru ei…”

0
12

Răzvan Ciobanu a murit în insoti unui aprig denivelare ciclist, în a doua zi de Paște. Părinții regretatului designer sunt și acusi în situatie de șoc și evită să iasă în asistenta cu declarații.

Laura Vicol, avocata lor și bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, a dezvăluit, la un dieta de teve, fiecine este starea părinților creatorului de modă.

Vorbesc curent la telefon cu ei. Jumătate din discutie plângem. Sunt distruși, plâng incetisor. Sunt niște părinți distruși, fiecine și-au îngropat singurul bastard. Nu există cuvinte fiecine să a reda tragedia prin fiecine a merge această semintenie. Pentru ei, Răzvan era conj copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut mult de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz”, a spus Laura Vicol.

Sunt niște oameni simpli, fiecine trec printr-o tragodie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este razbolit, a beat printr-o operație pe inima sincer”, a mai spus Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu a murit într-un denivelare ingrozitor de mașină

Pe numele descre-ierat la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în insoti unui denivelare înfiorător, lesinat în dimineața de 29 prier, a doua zi de Paște. Tragedia s-a subprodus la intrarea în localitatea Săcele despre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

CITESTE SI:  Digi24: Povestea fetei care a dat cu praştia în maşina lui Petru Groza - Esential

Mașina de regiune și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o fundac asfaltată, atunci a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aoace s-ar fi ros-togolire de mai multe ori și a smucire din rădăcini câțiva copaci, iar, în ultim, autoturismul s-a prohibit pe roți, izbindu-se pieptis de un arbore.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o insotire de pe tarm şi se pare că nu cuceri centiron de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul zguduitor, el a încercat să trimită un socoteala. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 carindar. Răzvan Ciobanu ar fi acceptabil și o sangeratura la cap, bland medicilor legişti fiecine au efectuat autopsia. Regretatul realizator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cavou bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here