Șoc la Cotroceni! Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut!

0
17

Klaus Iohannos, președintele României, a fost amenințat cu moartea de un pușcăriaș de la penitenciarul din Aiud. Șeful statului a primis mesajul printr-o epistolie.

În numele lui Klaus Werner Iohannis, Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului, notează Alba24.ro, citatie de rtv.net. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud și încă nu a admis un dintai scadenta de judecată, fiind în stadiul de cameră preliminară.

Costin Munteanu, osandit la 15 ani de închisoare pentru crima și închis la Penitenciarul Aiud, a trebuincios o graţiere individuală din partea președintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă. După ce şeful statului i-a respins cererea, deţinutul i-a expediere preşedintelui Klaus Iohannis o epistolie de amenințare cu moartea. Scrisoarea respectivă a fost semnată de Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului. Asadar că bărbatul a fost expediere în judecată pentru umilinta, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud.

Costin Munteanu a fost osandit irevocabil la 15 ani de închisoare cu infaptuire, în faur 2017, după ce şi-a ucidere amanta şi i-a aplecat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.

CITESTE SI:  Generalul Khalifa Haftar care vrea să preia puterea în Libia s-a dus în Rusia: Discuții militare la Moscova

Izvor: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here