Social-democrații îi acuză pe liberali că îi batjocoresc pe români calificându-i ca fiind proști și leneși

0
14

PNL crede că românii adevărați sunt săraci, proști și nu merită mai mult respect.”, susține deputatul PSD, Mircea Drăghici,. Acesta consideră că prin declarațiile diferiților reprezentanți ai PNL prezenți în studiourile TV, liberalii nu fac altceva decât să îi desconsideră total pe români.

Mircea Drăghici arată situația particulară a Violetei Vijulie care a fost prezentă la Antenei 3 și care a vorbit de români ca fiind ”săraci și fără educație”. Cum acest caz nu ar fi singular, concluzia deputatului PSD e aceea că PNL e un partid care îi tratează pe români fără respect și cum așa se comportă cu ei acasă e foarte clar că nu îi va trata cu mai mult respect în Europa:

Vezi și: PSD a reactivat celebrele departamente: prezintă cifrele guvernării PSD

”Este revoltător să vedem, din nou, că membrii PNL îi desconsideră pe românii obișnuiți. Aseară, la Antena 3, Violeta Vijulie a lansat un atac jignitor la adresa românilor patrioți care muncesc din greu și care au fost etichetați drept „săraci și fără educație” doar pentru că au participat la mitingul de susținere a PSD. Acest limbaj arată cât de puțin le pasă celor din PNL de românii care trăiesc și muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile și salariile când au fost la guvernare și că sunt gata să o facă din nou dacă vor reveni la conducerea țării.

CITESTE SI:  Povestea lui Pongo, câinele care îl apără pe Papa Francisc în vizita din România

Un partid ca PNL, fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa. Ei perpetuează același dublu standard prin care românii sunt tratați ca cetățeni inferiori, de mâna a doua.

PSD este partidul României reale și vom lupta mereu pentru a vă oferi mai mult decât PNL, USR-PLUS și Iohannis la un loc. Mai mult respect și mai multă prosperitate. Pentru că românii merită mai mult în Europa!”, susține deputatul PSD.

 

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here