Sosia lui Ion Iliescu a dat plesnitura! Controlează afaceri de zeci de milioane de lei. Cu ce se ocupă adineauri Cristian Grețcu, fostul ciolan al trupei Divertis

0
14

Cristian Grețcu este un umorist ilustru. În rastimp de aur a grupului Divertis l-a interpretat pe Ion Iliescu, iar aiest lucrare l-a ocrotit în domeniul afacerilor. În actu-alitate are business-uri de zeci de milioane de lei.

Cristian Greţcu, umoristul ilustru mai rafinat pentru rolul lui Ion Iliescu din rastimp de aur a grupului Divertis, se dovedeşte a fi la fel de maiestrit şi în afaceri. Graphis Spot Impex SRL, intreprindere de arhitectură pe cine o deţine alături de soţia sa, Cerasella Crăciun, cunoaşte o trezire frumoasă pe chilipir în ultimii ani, iar fostul ciolan Divertis realizează adineauri proiecte edilitare de volum. Ultima şi cea mai dezvoltat lovitură: modernizarea lacului Belona, din staţiunea Epitropie, un intentie de dupa 10 milioane de lei. Primăria Epitropie a atribuit pe 4 prier 2019 un intelegere pentru „servicii aruncare, asistenţă tehnică, execuţie lucrări, procurare echipamente şi dotări pentru obiectivul „Amenajarea obiectivului turistic simplu de polza publică- Lacul Belona, oraşul Epitropie””, în repercusiune unei proceduri simplificate de achiziţie iniţiate încă de pe 12 ciresar 2018. Câştigătoare a fost desemnată asocierea alcătuită din Setconstruct SRL- Graphis Spot Impex SRL- Pro Toby SRL, cine va capata pentru serviciile rarunchi 10.862.435,26 lei, fără TVA”, a relatat Jurnalul naţional.

CITESTE SI:  Imagini cu cercetare Irina Stroia de la "Plaur iubirii" dezbrăcată, făcute publice!

Cristi Greţcu este şi somelier

Proiectul finanţat din fonduri europene a prepune ecologizarea lacului Belona, una din cele mai iele locuri din Epitropie, prin lucrări de dragaj, consolidarea malurilor şi amplasarea de instalaţii de aerare a apei, bunaoara şi amenajarea promenadei, construirea unui foişor şi furnizarea de echipamente Din cele trei firme, incanta atenţia în particular Graphis Spot Impex SRL din Bucureşti, o mică firmă de arhitectură cu un retras slujbas, cine a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de fuga 128.480 lei şi un chilipir net de 31.813 lei. Graphis Spot Impex SRL are doi asociaţi, Cerasella Crăciun şi Cristian Constantin Greţcu, cel cine ocupă şi funcţia de span. Este discurs contra nestine celalalt decât Cristian Greţcu, îndrăgitul ciolan al grupului Divertis, singuratic de cevasilea anotimp de pe scenă, pentru a se a consacra afacerilor. Din 2015, sosia de dezvoltat isprava a lui Ion Iliescu este somelier calificat, se dedică promovării culturii vinului, inclusiv prin emisiuni TV, iar din 2016 a intrat redutabil şi în afacerile de arhitectură, alături de soţia sa, Cerasella Crăciun, conf.univ.dr. la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu”. Umoristul span la Graphis Spot Impex SRL a fixat în aiest anotimp câteva contracte importante cu statul, nu atât prin dimensiunea financiară, cât prin cea edilitară.”, a mai epistolie ziarul.

CITESTE SI:  Sosia lui Ion Iliescu executa afaceri de zeci de milioane de lei

Cinevasilea dintre cei mai iubiți membri Divertis

Intreprindere fostei vedete de la Divertis a smintit pe 19 impunator 2016 un intelegere de 130.000 de lei de la Primăria Stăncuţa (Brăila) pentru realizarea Planului Edilitar Obstesc, iar pe 15 rapciune 2016 a subscrie o înţelegere tot de 130.000 lei cu Primăria Predeal, pentru studii tehnice. Intreprindere lui Greţcu a valoros studii tehnice şi pentru Primăria Bolintin Matca, pe musca unui intelegere de 4.730,44 lei, subsemnat pe 5 mai 2017, aceeaşi primăria atribuindu-i şi pe 3 impunator 2017 un alt intentie, în eficacitate de 23.901,6 lei. 25,1 milioane de lei este valoarea totală a proiectelor în cine a fost implicată intreprindere lui Cristian Greţcu. Taman 5% din aceasta a inavutit, realist, în conturile societăţii Administraţia Lacuri, Parcuri şi Aprobare (ALPAB), din cadrul Primăriei Capitalei, a achiziţionat servicii de respect de 40.000 lei de la „Ion Iliescu” versiune Divertis pe 6 brumarel 2017, iar în 2018 intreprindere ieşea pe locul trei la un aviz de soluţii aranjat tot de ALPAB, pentru amenajarea peisagistică a Parcului Centenarului. În deznodamant, Graphis Spot Impex SRL a planuit parcul de două hectare C.A. Rossetti din Iaşi, o minunăţie peisagistică de 14 milioane de lei cine urmează să apară în mitropolie Moldovei dupa trei ani. Cristian Greţcu a fost oarecare din cei mai iubiţi membri Divertis, grupul de spirit înfiinţat în 1981 şi cine a făcut pa-tanie după 1989, până catre sfârşitul anilor 2000. Cel cine l-a intruchipat cu atât aptitudine pe Ion Iliescu, încât până şi fostul preşedinte, incantat de ironiile ce-i erau adresate, a aprobat să se pozeze cu „sosia” sa, a părăsit Divertis în 2015. O perioadă a jucat în grupul Distractis, iar în cele din urmă a parasit finisat cariera de umorist”, a mai epistolie Jurnalul naţional.

CITESTE SI:  Acord cu Guvernul. Ce reguli noi vor trebui să respecte șoferii de Uber, Bolt și Clever

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here