​Caru’ cu vedete: Ilie Năstase, declarații exclusive: ”Îmi iubesc soția și ne dorim un copil!”; Boala a măcinat-o în nici 4 luni: Florina Cercel a fumat până în ultima clipă – Vedete

0
24
​Caru' cu vedete: Ilie Năstase, declarații exclusive: ”Îmi iubesc soția și ne dorim un copil!”; Boala a măcinat-o în nici 4 luni: Florina Cercel a fumat până în ultima clipă - Vedete


​​Ilie Năstase a explicat în ce stadiu al relației se află cu soția sa, Ioana, precum și motivul real pentru care a anulat nunta. Fosta glorie a tenisului a declarat pentru Cancan: „Noi suntem foarte bine, nu divorțăm, Ioana nu vrea să divorțeze, îmi iubesc soția și îi sunt fidel. Nunta am amânat-o pentru că locația unde trebuia să facem petrecerea este în construcții, a doua zi era și ziua mea, după care am și plecat în Tokio. Nunta o să aibă loc, însă nu acum. Ne dorim și un copil, însă mai așteptăm puțin”.
Boala a măcinat-o în nici 4 luni: Florina Cercel a fumat până în ultima clipă. Actriţa s-a retras din activitate în ultimele luni, căci boala a pus stăpânire pe ea. Cu toate acestea, Florina Cercel nu a renunţat la viciul ei, ţigările, deşi avea cancer pulmonar. Fosta colegă Adela Mărculescu a declarat pentru Click că Florina Cercel fuma chiar și pe patul de spital.
Brigitte, la un pas să-l lovească pe Florin Pastramă în luna de miere. Brigitte și Florin Pastramă se ceartă și în luna de miere! Florin Pastramă a fost apostrofat de soția lui, Brigitte, după ce și-a lipit degetele de paharul cu alcool. Florin Pastramă a apucat să soarbă de două ori din el și apoi s-a trezit cu o ceartă furtunoasă. Pastramă a fost la un milimetru să își ia o palmă pe după ceafă de la Brigitte, potrivit Click.
Amalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 25 de kilograme! Ultima sarcină i-a adus Amaliei Năstase nu mai puţin de 30 de kilograme, însă, ea a hotărât că trebuie să scape de ele şi a optat pentru o dietă strictă, despre care a vorbit deschis și, mai mult de atât, a dezvăluit chiar și ce mănâncă zilnic, scrie Click.
Alessandra Stoicescu a devenit mamă pentru prima dată, luni, după ce a adus pe lume o fetiță. Vestea a fost dată de soțul vedetei, pe contul lui de Facebook. Sergiu Constantinescu a postat prima imagine cu bebelușa, la câteva minute după ce micuța a venit pe lume. Potrivit postării acestuia, fetița s-a născut la ora 09:02, notează Unica.

CITESTE SI:  Holger Vitus Nodskov Rune şi Leylah Annie Fernandez au câştigat turneul de la Roland Garros la juniori - Stiri pe surse

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here