Adrian a intrat live pe facebook si si-a dat foc! Scene socante la Medgidia. Masina a explodat si s-a facut scrum. Motivul incredibil pentru care baiatul si-a dat foc

0
89
Adrian a intrat live pe facebook si si-a dat foc! Scene socante la Medgidia. Masina a explodat si s-a facut scrum. Motivul incredibil pentru care baiatul si-a dat foc


Decizie şocantă a unui tânăr din Medgidia. Băiatul de 25 de ani s-a autoincendiat, marţi după-amiază, în jurul orei 17.00. Acesta a mers cu maşina pe care o conducea pe un drum din afara oraşului, iar acolo a dat foc autovehiculului, iar el a rămas în interior.

Motivul halucinant care l-a împins pe tânăr să facă fapta oribilă
Motivul care l-a împins pe băiatul de 25 de ani să ajungă la fapta teribilă este o ceartă cu tatăl său. Se pare că tânărul şi părintele ar fi avut un conflict foarte puternic, iar băiatul a clacat, potrivit Ziua Constanţa.

publicitate

Tânărul de 25 de ani, absolvent la UMC
Momentan nu se ştie identitatea tânărului, se cunosc doar iniţialele numelui său. A.L. Tânărul de 25 de ani este absolvent al Universităţii Maritime din Constanţa, iar înainte de a şoca pe toată lumea cu gestul extrem pe care l-a făcut, acesta a decis să intre într-un live pe Facebook, acolo unde a povestit ceea ce urma să facă. Tânărul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.

CITESTE SI:  Şcolile şi grădiniţele îşi pot stabili singure regulile. Obiectele interzise celor mici

Mărturia terifiantă a unui martor
Un bărbat care a trecut prin zonă în momentul tragediei a povestit pe reţelele sociale că înainte de a se urca în maşină şi de a o autoincendia, tânărul şi-a lăsat lângă autovehicul o parte din bunuri. Martorul a adăugat că băiatul era în viaţă în momentul în care a ajuns la el şi singurul lucru pe care i l-a spus a fost acela de a-i cere apă.

“M-am dus să văd victima, era arsă complet. conştientă, dar abia putea pronunţa cuvântul apă”, a scris martorul pe un grup de Facebook, scrie spynews.ro.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/ro_RO/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here