Alertă la Spitalul Județean Botoșani. Ce s-a descoperit în bagajul unui pacient de 70 de ani

0
18
Alertă la Spitalul Județean Botoșani. Ce s-a descoperit în bagajul unui pacient de 70 de ani

Descoperire șocantă în bagajul unui pacient al Spitalului Județean Botoșani. Bărbatul de 70 ani, internat la spital, ținea un pistol într-un bagaj. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Botoșani – plutonier adjutant Dan Izotov – a declarat, pentru mediafax.ro, că jandarmii au fost chemați de Poliție pentru sprijin, după ce la 112 s-a anunțat că o persoană dintr-un spital are un pistol.

Potrivit Poliției Botoșani, în sesizare se arăta că un bărbat de 70 ani, internat la Spitalul Județean Botoșani, are asupra sa o armă pe care o păstrează într-un dulap din salonul unde era internat acesta.

„Pacientul nu a provocat scandal și nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și jandarmi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, arată Poliția Botoșani.

Arma a fost ridicată, fiind vorba despre un pistol neletal, dar supus autorizării. Bărbatul a fost sancționat pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancțiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru 2 ani.

CITESTE SI:  Dacian Cioloş pune tunurile pe Meleşcanu după eşecul de la ONU: 'A fost ocupat cu propria incompetență acasă, batjocorind milioane de români din diaspora' - Stiri pe surse

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here