Alianţa 2020 USR PLUS, ‘lovitură’ pentru ALDE în ultima zi de campanie. Ce personaj-surpriză scoate din joben la mitingul din Capitală – Stiri pe surse

0
23

Alianţa 2020 USR PLUS organizează, vineri, cel de-al treilea miting electoral, în Parcul Izvor din Bucureşti. La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, conform news.ro.

Mitingul alianţei 2020 USR PLUS va avea loc în Parcul Izvor, începând de la ora 16.00. Potrivit organizatorilor, cei prezenţi vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidaţii Alianţei.

Evenimentul va fi deschis de un concert, urmând ca la ora 19:30 să înceapă discursurile preşedinţilor celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ale candidaţilor la europarlamentare.

La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

Viorica Dăncilă a bătut recordul: Ce s-a stabilit în ultima ședință de Guvern

“Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot”, a transmis preşedintele USR Dan Barna, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

CITESTE SI:  Business report: Cât costă chiria în cele mai mari oraşe din ţară; Clienţii Prima Casă vor fi chemaţi de bănci pentru renegocierea contractelor; Grupurile de întreprinderi străine din România și domeniile în care activează. Schimbările în ierarhie

”Mitingul de vineri e ultima şansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulţi cei care vrem o schimbare adevărată. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoţia din politica românească. Haideţi să le arătăm că nu sunt singuri şi că România mai are o speranţă. Pe 24 mai ne strângem toţi cei care nu ne-am pierdut speranţa”, a transmis, la rândul său, preşedintele PLUS Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

Alianţa 2020 USR PLUS a depus o listă completă de 43 de candidaţi la alegerile europarlamentare, care este deschisă de Dacian Cioloş, urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pîslaru (PLUS), Clotilde Armand (USR), Dragoş Tudorache (PLUS), Nicolae Ştefanuţă (USR), Vlad Botoş (USR), Ramona Strugariu (PLUS), Vlad Gheorghe (USR), Alin Mituţa (PLUS).

Doi candidadaţi de pe listele alianţei s-au restras, fiind vorba despre Oana Popescu şi Valeriu Nicolae.

CITESTE SI:  Fost angajat Google: „Roboții ucigași ar putea declanșa un război fulgerător”Sursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here