Apel de ULTIMĂ ORĂ al DIICOT: ‘Informațiile care apar în timpul anchetei fac rău familiei și rudelor’ – Stiri pe surse

0
25
Apel de ULTIMĂ ORĂ al DIICOT: 'Informațiile care apar în timpul anchetei fac rău familiei și rudelor' - Stiri pe surse

Apel de ultim moment al unei procuroare DIICOT. Aceasta a cerut ca oamenii legii să fie lăsați să își facă treaba, dând asigurări că procurorii nu au intenția de a ascunde informații, ci doar de a munci profesionist pentru elucidarea adevărului.

Citește și: Cozmin Gușă dă de pământ cu Traian Băsescu – ‘Statul paralel creat pe vremea lui’ e de vină pentru moartea fetelor

„Vreau să vă rog să ne lăsați să continuăm cercetările la fața locului. Asta am venit să facem, să continuăm profesionist cercetările. Nu e momentul să dăm declarații. S-au făcut pași. Informațiile care apar în timpul anchetei fac rău familiei și rudelor. Haideți să încercăm să transmitem informațiile și să fim și oameni.

Faptul că suspectul nu este cooperant nu îngreunează ancheta. Infracțiunile trebuie probate cu probe”, a declarat o procuroare DIICOT prezentă la Caracal.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10&appId=937173573088655”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

CITESTE SI:  VIDEO Caz de corupție de amploare în Rusia: Valize cu aproape 186 de milioane de dolari, confiscate de la un fost colonel de securitate - EsentialSursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here