Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a susținut în nenumărate rânduri că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza și că nu există alte victime – Esential

0
9
Breaking News Gheorghe Dincă a recunoscut ambele crime - Esential


Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat, sâmbătă, că bărbatul a susținut în repetate rânduri că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, că le-a incinerat trupurile și că nu există alte victime.

„El susține că nu există alte victime. A sustinut în repetate rânduri că le-a ucis pe Alexandra și Luiza (…) În ceea ce o privește pe Alexandra, a spus că a violat-o, că a lovit-o puternic cu pumnii sau cu palmele, iar fata și-a pierdut viața. Spune că apoi a incinerat-o (…) S-a făcut arderea cu plastic și cu cartoane. În cazul Luizei, susține că nu a violat-o și că a procedat în același mod”, a declarat, la Antena 3 Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

DIICOT a anunțat oficial, sâmbătă, că în urma analizelor făcute de Institutul Național de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu. Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină „la ocazie”.

CITESTE SI:  Proiect INEDIT în Parlament - Un deputat PNL cere VOUCHERE pentru mame și o Comisie Națională pentru Alăptare - Stiri pe surse

În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Duminică, după ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul, declara procurorul șef adjunct al DIICOT Georgiana Hosu. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here