Bărbatul care voia să oprească un conflict în trafic, ucis în bătaie sub ochii şoferilor

0
21

Poveste tulburătoare, petrecută în Argeş, unde un om de afaceri a murit după ce a fost bătut crunt de doi indivizi pentru că a făcut greşeala să aplaneze un conflict iscat în trafic.

Şoferul în apărarea căruia a sărit s-a încuiat în maşină, apoi a fugit şi a sunat la 112. În acest moment el este singurul martor al dureroase întâmplării. Cei doi huligani au fost arestaţi, însă cer să fie cercetaţi în stare de libertate. Victima lor a stat o săptămână în comă, după care s-a stins.

Omul de afaceri Cătălin Plăiaşu plecase de acasă spre sediul firmei lui din Piteşti. Pe drum, a văzut cum o maşină a frânat brusc de mai multe ori, în faţa unui autoturism condus de un tânăr de 25 de ani. Apoi, cei doi bărbaţi din primul autoturism au început să arunce cu tot felul de obiecte spre cel pe care îl şicanau şi în cele din urmă i-au blocat calea.

Acesta a fost momentul în care Cătălin a hotărât să intervină.

CITESTE SI:  Reacții după calificarea FCSB în play-off-ul Ligii Europa. Panţîru: Toţi suntem eroi

Şoferii din trafic nici măcar nu au sunat la poliţie

 

El a fost bătut, a fost, efectiv, călcat în picioare. Dacă se dădea din fiecare maşină câte un bărbat jos, indiferent de vârstă, aia terminau, plecau. Nuuu, toţi au stat în maşină, toţi s-au uitat ce se întâmplă şi cum se întâmplă. Puteau să pună mâna pe telefon, să dea telefon la poliţie”, spune o rudă a victimei.

Tânărul de 25 de ani, vizat iniţial de agresori, s-a încuiat în maşină şi apoi a demarat în viteză. A anunţat totuşi poliţia despre întreaga întâmplare. Echipajul ambulantei l-a găsit pe Cătălin Plăiaşu în comă.

Când am ajuns aici întrebam pe toată lumea ce s-a întâmplat şi la un moment dat mi-au răspuns aşa : s-a bătut în trafic! Zic: „N-are cum, Cătălin nu e agresiv, Cătălin nu omoară o muscă, Cătălin nu are cum, nu cred aşa ceva!„, spune iubita lui.

Timp de o săptămână, familia lui Cătălin a sperat că bărbatul îşi va reveni. Nu a fost aşa: omul de afaceri s-a stins în noaptea de duminică spre luni.

CITESTE SI:  COD ROŞU în 2 judeţe. Grindină de mari dimensiuni şi vânt tornadic

Cei doi au cerut să fie cercetaţi în stare de libertate, iar marţi instanţa trebuie să decidă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here