Cazul Caracal – Cumpănașu: Un polițist i-a spus tatălui Alexandrei, când s-a dus să anunțe dispariția ei, că ”dacă e încurcată cu vreunul e bun de plată” – Esential

0
22
Cazul Caracal - Cumpănașu: Un polițist i-a spus tatălui Alexandrei, când s-a dus să anunțe dispariția ei, că ”dacă e încurcată cu vreunul e bun de plată” - Esential


Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei despre care se crede că a fost ucisă și arsă în Caracal, spune că polițiștii din oraș i-au spus lucruri revoltătoare tatălui fetei când acesta s-a dus să reclame dispariția ei. Oamenii legii i-ar fi spus tatălui fetei că e bun de plată dacă aceasta „s-a încurcat cu vreunul”, transmite Mediafax.

„Șeful Poliției din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziții, a spus că <<dacă e încurcată cu vreunul și se va constata e bun de plată>>. asta îi spunea”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Cumpănașu relatează că vărul său a rămas blocat în fața acestor cuvinte.

Mai mult, un alt angajat al Poliției i-a cerut tatălui fetei să se gândească de două ori dacă vrea să depună sesizare pentru dispariție.

„Un alt angajat i-a spus când s-a dus să depună plângere: „să te gândești bine că fetele astea se întorc după o zi-două acasă”, el fiind un tată disperat”, a mai spus Cumpănașu.

CITESTE SI:  NEBUNIE în SUA: cel mai mare secret al lui Donald Trump este pe cale să fie dezvăluit

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here