Cazul Caracal. Mircea Diaconu a luat foc: ”Acest lucru mă isterizează!”

0
45
Cazul Caracal. Mircea Diaconu a luat foc: ”Acest lucru mă isterizează!”

Mircea Diaconu este un car de nervi de când a ”explodat” cazul Caracal. Actorul, devenit apoi și om politic, este revoltat de faptul că Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a cerut ajutorul, dar nu l-a primit.

“Este secolul în care, cu un orgoliu nemăsurat, confundăm tehnologia cu civilizația. Nimic mai greșit. Vânătoarea de oameni se întâmplă de sute de ani. Suntem exact în prezența acestui sport. Să nu confundăm tehnologia cu civilizația! Sunt extrem de enervat exact pe acest subiect. Asistăm de zeci de ani la sportul acesta în care niște monștri vânează oameni. După ce îi vânează, îi bagă undeva și evaluzează ce fac cu ei – pe ăsta îl țin, pe ăsta îl omor etc. Aici suntem.

Faptul că există acest monstru este aproape un accident. Nu este de vină societatea dacă unul, la un moment dat, se naște cu creierul invers, însă mă enervează înfiorător când un cetățean apelează la stat, instituții, pentru a fi salvat și acela nu reacționează. Abia acest lucru mă isterizează! Aici ar trebui să fie diferența între Evul Mediu și ziua de astăzi în România”, a zis Mircea Diaconu la România TV.

CITESTE SI:  DefMin Les says land forces should have modern capabilities, systems

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here