Ce a făcut Carmen de la Sălciua pentru sora iubitului ei: ”Nu pot să nu

0
53

Carmen de la Săciua a trecut peste despărțirea de Culiță Sterp și trăiește acum o poveste de dragoste cu Cosmin Isăilă, bărbat de care pare a fi îndrăgostită lulea. Frumoasa artistă se înțelege de minune și cu membrii familiei acestuia.

Zilele trecute, Cosmin Isăilă a postat pe Instagramul său o fotografie cu el și sora lui care tocmai a absolvit liceul, iar Carmen de la Sălciua a făcut cel mai frumos gest pentru cumnata ei, în văzul tuturor. „Felicitări fată frumoasă! Nu pot să nu observ cât ești de frumos machiată…și cât de mult te-ai schimbat! Pe mai departe…Dumnezeu să îți călăuzească pașii! Și pentru că ai un suflet curat și frumos am încredere că va fi așa,” a fost mesajul lui Carmen pentru sora iubitului său. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA ESTE ALINTATĂ CA O PRINȚESĂ DE CĂTRE NOUL IUBIT! PRIMUL LUCRU PE CARE I L-A FĂCUT ATUNCI CÂND S-A TREZIT)

Carmen de la Sălciua, ultima apariție, după ce s-a apucat de sală! Ce schimbare!

Carmen de la Sălciua avea, oricum, o siluetă la care multe vedete visează, dar ea și-a propus mai mult! Așa că a luat, de ceva timp, cu asalt sala de fitness, iar rezultatele au apărut chiar mai repede decât se aștepta. Perfect pentru frumoasa artistă să se afișeze pe pagina sa de socializare cu noul abdomen. Plat!

CITESTE SI:  Guvernul dă OUG pe Codul adminstrativ: Ce ar prevede actul normativ - Stiri pe surse

Carmen de la Sălciua a publicat recent o fotografie cu ea, în sala de sport, în care îşi lasă abdomenul la vedere. „Sport. Fitness motivation. Fitness. Fitness girl. Love. My life. Beautiful day”, a scris artista. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A FĂCUT ANUNȚUL PE CARE TOATĂ LUMEA ÎL AȘTEPTA:”ESTE PRIMUL MEU COPIL”)

Și-a asumat relația

După o perioadă în care s-au iubit în secret, cântăreața și noul iubit și-au asumat relația și au dat frâu liber sentimentelor, dar mai ales gesturilor romantice. Carmen de la Sălciua este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Cosmin Isăila, și nu ezită să își arate fericirea, în fața tuturor. Artista este tratată ca o prințesă de iubitul ei, Cosmin Isăilă. (CITEȘTE ȘI: EXISTĂ VIAȚĂ ȘI DUPĂ DIVORȚ. CARMEN DE LA SĂLCIUA, „REGINA YOUTUBE-ULUI”, VREA SĂ FACĂ FACULTATEA DE PSIHOLOGIE)

Nici bine nu se trezise, că artista a avut parte de o surpriză de proporții, din partea iubitului său. Carmen a primit un buchet imens cu trandafiri roșii, pe care l-a pozat și s-a lăudat imediat pe Instagram, pentru a le demonstra tuturor că fostul ei soț, Culiță, Sterp, a rămas doar o amintire. „Dimineți…💗🌹 Cu iubire🌹….”, a scris Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

CITESTE SI:  Vreme caniculară până vineri, când temperaturile revin la normalul perioadeiSursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here