Cioloș, din-spre Alianța USR-PLUS: Nu există disensiuni majore și nu ar fi rost de o fracturare

0
32

Dacian Cioloș a fatis la Romania TV, întrebat din-spre neînțelegerile între USR și PLUS din-spre oricare s-a vehiculat în spațiul asistenta, că nu există disensiuni majore și nu posibil fi rost de o fracturare a Alianței USR-PLUS, având în ochi că este una electorală, pentru alegerile europarlamentare, recomandabil Mediafax.

„După europarlamentare vom a executa o calcul a modului în oricare a fost percepută alianța și vom a determina dacă vom a se duce cu un concurent obisnuit și ce concurent vom susține. Dar discuțiile acestea. Nu există disensiuni majore și nu ar fi rost de nicio fracturare. Noi am făcut o Alianță electorală pentru europarlamentare, asadar nu are ce să se rupă după aceea, ci noi decidem dacă vom a tine și vom susține un concurent obisnuit la europarlamentare”, a afirmat Dacian Cioloș, miercuri seară, la Realitatea TV.

Liderul PLUS a determinat că posibil fi din partea Alianței USR-PLUS candidatul la prezidențiale sau pot fi candidați ai fiecărei formațiuni în judecie.

Pasamite să fie concurent al Alianței sau pot fi candidați separați ai partidelor. Nu am discutat cu alte partide decât cu USR. Cu USR am discutat în pravila că rapid după europarlamentare vom a sfatui din-spre susținerea unui concurent obisnuit la prezidențiale.

CITESTE SI:  Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar - Politic

Întrebat dacă el ar a merge fi candidatul Alianței la alegerile prezidențiale, Cioloș a răspuns: „Nu. E o opțiune dar nu e o opțiune decisă și nu e singura opțiune”.

La începutul lunii faur, când Alianța USR-PLUS a anunțat candidații la europarlamentare, listă deschisă de Dacian Cioloș, aacesta afirma în legătură cu o candidatură la alegerile prezidenţiale din partea alianţei, că „verice e putincios”, precizând însă că este un actiune pe oricare deocamdată nu l-a discutat cu membrii partidului condus de Dan Grinda.

Informatie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here