Ciudăţenia semnalată de un reputat legist în cazul arderii Alexandrei Măceşanu. Teoria despre timpul de combustie

0
118
Cazul Caracal. Prietenul cu care Alexandra trebuia să se întâlnească în ziua în care a fost răpită: „E un coşmar! Eu sper că este în viaţă“

 

Reputatul legist a spus că nu înţelege cum mirosul şi fumul degajat de la arderea unui corp uman nu a alertat vecinii. „Este o ciudăţenie pe care nu mi-o pot explica”, a arătat prof Vladimir Beliş. Despre arderea trupului care, conform anchetatorilor, s-ar fi făcut într-un butoi improvizat, prof. Beliş a spus că numărul mare de ore în care a avut loc această combustie au condus la transformarea în cenuşă a trupului. „Într-un crematoriu, aşa cum a precizat zilele trecute fostul director de la Vitan se ating 1.400 de grade. În butoi au fost cel mult 200-300 de grade. Perioada mare de combustie, de 6-7-8 ore a făcut ca arderea să ducă la acest rezultat”, a spus prof. Vladimir Beliş.

 

Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă, iar apoi arsă. Familia a fost anunţată de tragedie chiar de minsitrul Justiţiei, Ana Birchall, a spus Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei.

 

„Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenuşă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că şi-o doreşte niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”.

CITESTE SI:  Când este Înălțarea Domnului, în 2019

 

În cursul zilei de vineri, legiştii din Capitală au ajuns la concluzia că oasele ridicate din locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 12 şi 17 ani. De asemenea, anchetatorii au găsit în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă noi fragmente osoase şi probe biologice şi au confirmat că telefonul Alexandrei a fost găsit într-un parc în urma indicaţiilor date de Dincă. De asemenea, conform unor surse din anchetă, îla locuinţa acestuia s-ar mai găsit rămoşiţe umane de la cel puţin 3 persoane.

 

Te-ar putea interesa şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here