Cum vâna Dincă femei vulnerabile în satele învecinate. Profilul de prădător sexual solitar, conturat tot mai clar după ce anchetatorii l-au făcut să cedeze

0
67
Ce le-a declarat anchetatorilor suspectul în cazul presupuselor crime de la Caracal, care a fost arestat

Progresele înregistrate în ultimele zile de anchetatorii „cazului Caracal“ încep să-i contureze lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a răpit, violat şi ucis două adolescente luate cu maşina „la ocazie“, un profil de prădător sexual solitar, care n-a ţintit în mod exclusiv femei tinere, ci persoane de sex feminin vulnerabile.

Potrivit unor surse implicate în investigaţie, specialiştii responsabili cu interogarea suspectului au reuşit să-l convingă pe Dincă să mărturisească încă un abuz sexual înfiorător. Poliţiştii din Caracal au aflat de existenţa unei de femei de 49 de ani, pe care bărbatul de 66 ani a racolat-o dintr-un sat aflat la 25 de kilometri distanţă de oraş şi a violat-o în „casa groazei“.

Femeia a fost găsită şi audiată de poliţişti timp de cinci ore în cursul zilei de luni, 12 august, iar marţi a depus plângere oficial pe numele lui Dincă. Victima, care locuieşte în comuna olteană Brâncoveni, le-a mărturisit reporterilor „Adevărul“ că n-ar fi mers niciodată la Poliţie, dacă n-ar fi găsit-o anchetatorii. Marinela Bradosu are trei copii, dintre care doi minori, şi spune că-i era foarte frică de faptul că suspectul îi va ataca familia.

CITESTE SI:  Avem confirmarea! Ramasitele din soba improvizata sunt ale unei fete minore, dar nu ale Alexandrei – BEwoman.net

Viol, cu film de groază pe fundal

Abuzul la care a fost supusă s-a întâmplat cândva între lunile aprilie-mai 2019. Dincă, pe care nu-l cunoştea, a apărut la poarta casei şi i-a cerut mamei femeii s-o lase pe Marinela să lucreze pentru el la grădina casei din Caracal. S-a oferit să plătească 50 de lei. Monstrul din Caracal aflase de la cineva că Marinela n-avea serviciu, că era săracă şi diagnosticată cu oligofrenie. Femeia avea să experimenteze, conform propriilor aprecieri, iadul în casa bărbatului.

„M-a băgat într-o cameră unde era un pat din fier. Lângă pat era o masă lungă pe care erau aşezate vreo 10 cuţite. (…) Eu am încercat să ţip, plângeam. Dar a zis să tac dacă vreau să trăiesc, zicea că nu mă aude oricum nimeni. M-a dezbrăcat, mi-a zis să stau în genunchi şi să fac ce-mi zice. În timp ce mă viola, se uită la un film de groază. Avea un televizor în perete. Se auzeau nişte sunete groaznice, erau imagini cu oameni tăiaţi, numai sânge“, şi-a reamintit Marinela Bradosu. Ulterior abuzului sexual, Dincă a obligat-o pe femeie să lucreze încă trei ore în grădina lui, apoi a chemat un taxi care a transportat-o până în locul de la marginea Caracalului de unde a putut lua o ocazie spre comuna natală. 
 
Căutări în satele învecinate 
   

Anchetatorii cred că, în ultima perioadă, Dincă ajunsese „să investigheze“ intens comunele din jurul Caracalului, în căutarea de femei sărace şi vulnerabile, care fie nu l-ar fi putut reclama după abuzurile sexuale, fie n-ar fi fost crezute. Surse din anchetă spun că bărbatul de 66 de ani mergea cu maşina personală zeci de kilometri prin sate în căutarea de femei pe care să le tocmească la muncile agricole.
Un episod relatat jurnaliştilor de către o vecină ar putea indica faptul că Dincă a căutat iniţial să-şi satisfacă instinctele animalice cu victime din apropierea casei. O femeie pe nume Viorica Stoian, vecină cu Dincă, a declarat chiar în ziua descoperirii suspectului de către poliţişti că a muncit pentru acesta timp de trei luni, în urmă cu mai mulţi ani. „Contractul“ s-a întrerupt brusc când Dincă „i-a oferit bani în schimbul a altceva… propuneri indecente“.

CITESTE SI:  Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit în Republica Moldova.

Te-ar putea interesa şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here