Amenzi usturătoare pentru șoferii din Capitală

0
39

Șoferii din București riscă noi amenzi, după ce Consiliul General al Capitalei are în vedere adoptarea unui nou regulament privind ridicarea autoturismului. 

Conform Antena 3, proiectul urmează să ajungă pe masa consilierilor săptămâna viitoare. În cazul în care va fi aprobat, șoferii care blochează circulația ar putea scoate sute de lei din buzunar pentru a-și recupera mașinile.

Citește și: 7 reguli pentru a evita amenzile în folosirea casei de marcat

”Este un regulament de ridicare al autoturismelor, foarte mulți dintre noi am fost puși în fața unor blocaje în trafic datorate unor persoane care au înțeles să își parcheze mașina în locuri care nu permit acest lucru. Iarna, de multe ori, deszăpezirile nu au fost realizate în cele mai bune condiții, din acest motiv. Doar Poliția Rutieră sau secția de rutieră din cadrul Poliției Locale este cea care poate dispune o astfel de ridicare. Operatorul este o companie municipală, vin să ridice autoturismul care blochează, urmând să îl transporte într-un loc cu pază. Spațiul am prevăzut în regulament să fie pe raza municipiului București și în urma achitării contravalorii sancțiunii, proprietarul să își poată recupera autoturismul. Taxele de ridicare sunt de 200 de lei pentru majoritatea autoturismelor. Undeva între 350 – 470 de lei pe zi, pentru o ridicare cu transport, plus 150 de lei pe zi pentru perioada în care nu este revendicată”, a spus Tudor Ionescu, consilier general.

CITESTE SI:  Ceremonia de beatificare de la Blaj

Șoferii care au primit amenzi în 2019 nu trebuie să le plătească! Statul ar încasa banii în mod ilegalSursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here