Avocatul lui Gheorghe Dincă, primele declarații

0
27
Avocatul lui Gheorghe Dincă, primele declarații


Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că bărbatul, criminalul din Caracal, pledează ca fiind nevinovat.

„El pledează pentru nevinovăție. Spune că nu cunoaște cele două peroane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. La ora actuală, acuzațiile sunt de viol și trafic de minori. Dânsul nu vrea să dea detalii cu privire la apeluri. Din punctul său de vedere, acele apeluri nu au fost date din locuința sa. Din punctul meu de vedere a fost explicit. Există probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a fi considerată vinovată și condamnată. Dânsul nu recunoaște, nu recunoaște persoanele. Din punctul dânsului de vedere nu sunt oase de natură umană. Dânsul susține că în zilele respective a fost plecat la piața în timpul dimineții și apoi a revenit la domiciliu unde a lucrat pe o activitate de tinichigerie. Spune că bijuteriile găsite sunt niște fake-uri. A descris toată această perioadă cu activitățile pe care le-a desfășurat, dar nu a menționat nimic de natură penală. Nu a menționat martori. Apelul a fost făcut de pe telefonul lui. Nu reunoaște asta și nu a dat explicații. Despre hainele găsite spune că erau ale familiei”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă.

CITESTE SI:  De ce este recomandat un machiaj profesional pentru evenimente cu

Citeste si: VIDEO! Ce au scos scafandrii din lacul din apropierea locuinței criminalului

Citeste si: Incredibil! De ce s-a urcat Alexandra în mașina criminalului din Caracal

Citeste si: Scafandrii, chemați să caute în lacul din apropierea casei criminalului din Caracal

Ce spune un profesor despre Alexandra, fata ucisă de criminalul din Caracal.

Vestea că două fete au pierit în decurs de trei luni din cauza faptului că au luat o mașină de ocazie în drumul spre casă i-a îngrozit deopotrivă pe părinții, dar și pe tinerii care obișnuiesc să circule cu astfel de mașini.

Un profesor de-al Alexandrei Măceșanu a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit de ce a urcat adolescenta în mașina unui necunoscut.

Alexandra studia la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal şi avea rezultate foarte bune. Directorul liceului, Liviu Mitroi, spune că fata era implicată şi în alte activităţi educaţionale, făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular şi lua cursuri de chitară.

CITESTE SI:  iUmor, Finala sezon 6. Florin Gheorghe în finală

Urmatorul articol


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here